Yhdessä olemme steelers

Tulevat ottelut

  • O2-Jyväskylä-Steelers, Palokan kouluk., 12:00

    Taas mennään... Viime viikonloppu oli joukkueelle henkisesti raskas, kaksi tappiota kotikaukalossa ei ollut sitä mitä odotettiin. Tämän viikon harjoitukset ovat kuitenkin osoittaneet, että Steelersin slogan "teräs taipuu vaan ei murru" pitää totisestikin paikkansa. Joukkue on puhkunut intoa ja taisteluhenkeä viikon harjoituksissa. Tekeminen on ollut kauden parasta ja se tarkoittaa kyllä, että amppareiden lento katkeaa tänään, kuten tähän vuoden aikaan on normaaliakin, ilmaston lämpenemisestä huolimatta. Lisamausteensa päivän soppaan tuovat uudet vahvistukset Lotta Raustola ja Venla Voivala. Se on varmaa, että he tuovat väriä joukkueeseen yhdessä kokoonpanoon palaavan Ida Raustolan kanssa.

    Peliä ei tule livenä, mutta tästä pääset seuramaan tulospalvelua https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/o2-jyvaskyla-steelers/2820/5685?id=3318&name=Steelers

    Tagit: naiset  
      Takaisin

Seuraava kotipeli

 

Liigamiehet

Kotiottelut ELENIA-Areenalla

Kotiottelut pelataan 1300 katsojaa vetävällä Elenia-Areenalla (koko hallin kapasiteetti kansainvälisissä otteluissa 2600 katsojaa) osoitteessa Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna.

 

Teräsmiehet 2018-2019