Yhdessä olemme steelers

Tulevat ottelut

 • Pirkat-Steelers, Pirkkalan vapaa-a.k., 19:00

  Voihan Pirkat! Edellinen peli oli Pirkkojen yksipuolista hallintaa ja se päättyi tylysti vierasjoukkue Pirkkojen 9-0 voittoon. Jokaisella joukkueella tulee kauden aikana heikkoja hetkiä ja tuo peli oli se Steelersin heikko hetki. Viime lauantain peli Jyväskylässä oli jo taas tuttua taistelevaa ja uhrautuvaa Steelersiä.
  Tällä viikolla joukkue on päässyt harjoittelemaan suht terveenä ja sitä kautta harjoittelussa on ollut hyvä tempo päällä ja mikä tärkeintä hyvä fiilis.
  Pirkkoja vastaan pelit ovat yleensä olleet varsin tiukkoja ja sellaiseksi toivomme torstainkin pelin muodostuvan. Pirkoilla on erittäin vaarallinen jopa Liiga B:n vaarallisin ykköskenttä. Ratkaisevassa roolissa onkin se, että kuinka teräsnaiset onnistuvat pysäyttämään akselin Myllymäki-Hämäläinen. Steelers lähtee peliin hieman muokatuin kentin, mutta ne paljastuvat vasta ennen peliä. Varmuudella joukkueesta ovat sivussa: Laine, Lehto, Lehtonen, Mäkelä ja Vitie.

  Tagit: naiset  
    Takaisin

Seuraava kotipeli

 

Liigamiehet

Kotiottelut ELENIA-Areenalla

Kotiottelut pelataan 1300 katsojaa vetävällä Elenia-Areenalla (koko hallin kapasiteetti kansainvälisissä otteluissa 2600 katsojaa) osoitteessa Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna.

 

Teräsmiehet 2018-2019