Yhdessä olemme steelers

Ottelut (N)

Runkosarja 2019-2020: 

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-salibandyliiga-runkosarja-lohko-b/5685 

Otteluennakot ja peliraportit naisten Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/steelersnaiset/ tai peliä klikkaamalla.


 

Pvm Klo Ottelu Paikka
 • 17
  Nov
  NST-Steelers, Lk Areena Lappeenranta, 14:00

  Steelers naisilla on edessä tulevana viikonloppuna vieraspelit sekä lauantaina, että sunnuntaina. Lauantaina joukkue matkustaa ÅIF:n vieraaksi Sipooseen ja sunnuntaina bussin keula on kohti Lappeenrantaa, vastassa siellä on NST. Ensimmäisellä ottelukierroksella joukkue hävisi ÅIF:lle kotona 9-7 ja voitti NST:n 3-1. ÅIF pelistä jäi maku, että olimme parempi joukkue. Kyseessä oli tuolloin kauden avausottelu ja se näkyi sarjanousijan otteissa selvänä jännityksenä. NST ottelu oli sitten ehkä tähän aistisen kauden tasapainoisin esitys ja siinä ottelussa vastustajalla ei käytännössä ollut mitään mahdollisuuksia.

  Tähän viikonloppuun joukkue lähtee erittäin hyvän harjoitusviikon jäljiltä. Pientä flunssaa on joukkueessa ollut mutta sehän on hyvin yleistä tähän vuoden aikaan. Tällä viikolla on keskitytty harjoittelussa pallollisen pelin harjoitteluun ja nyt on ainakin tunne, että pallollinen tekeminen on mennyt eteenpäin. Pyrkimys on olla viikonloppuna pallollisesti hallitsevampi joukkue ja sitä kautta päästä taas voittojen tielle. Voitot olisivatkin tärkeitä viikonloppuna näistä meidän päävastustajistamme. Joukkueesta on edelleen sivussa Alisa Mäkelä (polvi) ja Heli Haapalahti (ranne).

  Tagit: naiset  
    Takaisin