Yhdessä olemme steelers

Ottelut (N)

Runkosarja 2019-2020: 

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-salibandyliiga-runkosarja-lohko-b/5685 

Otteluennakot ja peliraportit naisten Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/steelersnaiset/ tai peliä klikkaamalla.


 

Pvm Klo Ottelu Paikka
 • 07
  Mar
  ÅIF-Steelers, Sipoon Areena, 16:00

  Nyt se alkaa, nimittäin liigakarsintojen ensimmäinen vaihe. Edellisen Loisto pelin jälkeen on päästy harjoittelemaan kaksi viikkoa ja nyt on sitten taas tosi kyseessä. Karsintojen vastustajaksi tuli ÅIF, jonka kanssa väännettiinkin tiukat pelit runkosarjassa, ÅIF voitti kaksi peliä numeroin 7-5 ja me voitimme Sipoossa niukasti 2-1. ÅIF on rutinoitunut ja kokenut nippu, joka pelaa erittäin tiiviisti omaa päätä ja iskee vastahyökkäyksistä tehokkaasti.

  Steelers on koko kauden paininut loukkaantumisten kanssa, ja niinhän siinä kävi, että Loisto pelissäkin tapahtui taas ja Emma Kankainen on nyt sitten sivussa ottelusarjasta. Kahden viikon harjoitusjakson aikana joukkue on kuitenkin saanut kolme toimivaa kentällistä kasaan. Kentälliset ovat viettäneet aikaa keskenään salissa ja salin ulkopuolella. Harjoittelua on hieman kevennytty karsintoja kohti ja otteet harjoituksissa ovat olleetkin ”pelottavan” hyviä. Joukkueen tavoite onkin, että tämän kauden viimeinen harjoitus on jo pidetty ja sunnuntaina alkaa kesäloma. Nyt jos koskaan kannattaa tulla kannustamaan joukkuetta, la Sipoo klo 16 ja su Loimua klo 18.

  Tagit: naiset  
    Takaisin