Yhdessä olemme steelers

Ottelut (N)

Runkosarja 2019-2020: 

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-salibandyliiga-runkosarja-lohko-b/5685 

Otteluennakot ja peliraportit naisten Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/steelersnaiset/ tai peliä klikkaamalla.


 

Pvm Klo Ottelu Paikka
 • 23
  Nov
  Steelers-LoSB, Iittala-halli, 15:00

  Viime viikonloppu oli tuloksellisesti kaksijakoinen. Lauantaina voitimme hyvällä taistelulla ÅIF:n 2-1. Viikonlopun toisessa ottelussa sunnuntaina hävisimme NST:lle 10-5. Sunnuntain pelissäkin meillä oli täydet mahdollisuudet voittoon mutta mutta…

  Lauantaina vastaan tulee LoSB (Lohjalta), peli pelataan poikkeuksellisesti Iittalassa. Edellinen kohtaaminen Lohjalla päättyi Steelersin voittoon 7-2. Tämän kertainen LoSB ottelu on viimeinen ottelu ennen neljän viikon pelitaukoa, joka johtuu naisten Sveitsissä pidettävistä MM-kilpailuista. Tällä viikolla joukkueen kanssa on pyritty tekemään ihan perusjuttuja. Maanantaina harjoiteltiin vähän maalintekoa ja jumppailtiin keskivartaloa kuntoon. Keskiviikkona pääsimme pitkästä aikaa pelailemaan harjoituksissa 5 vs 5 peliä ja se oli pelaajien mieleen. Myös kentällisiin tehtiin muutoksia tällä viikolla silmällä pitäen lauantain ottelua, ainoastaan viime peleissä joukkueen paras hyökkäyskolmikko Lehtonen-Vitie-Holopainen pidettiin entisellään. Lauantain joukkueen teemana onkin löytää hieman kadoksissa ollut rentous pallolliseen peliin.

  Mainitaan vielä, että Steelers naiset kohtaavat naisten MM-kisoihin valmistautuvan Australian naisten maajoukkueen ke 4.12. Nummikeskuksessa, laittakaa päivä jo kalentereihin.

  Tagit: naiset  
    Takaisin