Yhdessä olemme steelers

Ottelut (N)

Runkosarja 2019-2020: 

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-salibandyliiga-runkosarja-lohko-b/5685 

Otteluennakot ja peliraportit naisten Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/steelersnaiset/ tai peliä klikkaamalla.


 

Pvm Klo Ottelu Paikka
 • 22
  Sep
  Steelers - ÅIF, Elenia Areena, 15:00

  Otteluennakko Steelers - ÅIF 22.9.2019

  Steelers Naiset aloittaa liiga B -sarjan tulevana sunnuntaina 22.9. kotiottelulla Sipoolaista ÅIF vastaan Elenia Areenalla klo 15.00.

  Steelers naiset tekee paluun naisten liigaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Naisten salibandyliiga jaettiin tulevalle kaudelle kahteen sarjatasoon liiga A ja liiga B. Liiga B -sarjassa pelaavat viime kauden alemman loppusarjan liigajoukkueet ja 1. divisioonan parhaat joukkueet.

  Steelers lähtee altavastaajana tulevaan otteluun, vastustaja ÅIF omaa usean vuoden liigakokemuksen ja lähtee sarjaan luottavaisissa tunnelmissa. Valmennuksen mukaan tämä kesä/syksy on panostettu pallollisen pelin parantamiseen, koska aikaisemmin liigassa on jouduttu paljon puolustamaan.

  Steelers naisten valmistautuminen kauteen nuorella joukkueella on mennyt olosuhteisiin nähden hyvin. Sarjaan lähdetään 18:n pelaajan ja kolmen maalivahdin turvin ja joukkuetta pyritään vahvistamaan vielä muutamalla pelaajalla, jos mahdollista. Muutaman avainpelaajan siirtyminen kesällä toisiin liigajoukkueisiin teki kolauksen, mutta joukkue on nuoruuden intoa täynnä, kertoo päävalmentaja Jari Salo. Tarkoituksena on kauden aikana pelata vauhdikasta ja nopeaa pallollista peliä, mutta kauden ensimmäiset pelit näyttävät suuntaa missä mennään. Lähdemme peliin selkeänä haastajana ja jos saamme tämän viikon aikana omaan pallottomaan peliin terävyyttä, niin voittoon on täydet mahdollisuudet, Salo kommentoi.

  Tervetuloa Elenia areenalle tulevana sunnuntaina kannustamaan naiset voittoon. Kauden avaukseen olemme tehneet kausikorttikampanjan ja voit ostaa kaudelle 2019-20 kausikortin hintaan 39 euroa. Tarjous on voimassa lipunmyynnissä ennen ottelun alkua.

  Tagit: naiset  
    Takaisin