Yhdessä olemme steelers

Ottelut (N)

Otteluennakot ja peliraportit naisten Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/steelersnaiset/ tai peliä klikkaamalla.


 

Pvm Klo Ottelu Paikka
 • 23
  Sep
  Steelers - Pirkat, Loimua Areena, 18:30

  Liigakausi startattiin lauantaina Helsingissä Helsinki Unitedia vastaan, josta tuliaisia ei jäänyt paljoa käteen 5-0 tappiosta. Tiedettiin kaverin olevan kovalla jalalla liikkeellä ja sitähän se oli, oltiin paljon omissa, mutta puolustettiin hyvin ja vaan 3 maalia tasakentällisin on sinänsä hyvä suoritus kauden avauksessa. Mukana oli myös 4 ensikertalaista tällä tasolla, joten siihenkin nähden voimme olla tyytyväisiä ja puolustuspelaaminen tosiaan oli parasta mitä on tällä kaudella pelattu ja maalissa Juulia Kataja onnistui loistavasti ottaen 34 torjuntaa. Loukkaantumiset ovat vielä kiusanneet kauteen valmistautumista, joista suurin osa on vielä viime kauden peruja, mutta tälläkin osastolla on jo toivo paremmasta.

  Torstaina vastaan asettuu Pirkkalan Pirkat, joka aloitti sarjan 8-2 häviöllä Saipalle ja voitti tiistaina O2:sen Jyväskylästä 5-6, joten peli on Pirkoille kolmas alle viikkoon. Pirkat on taitava joukkue ja pelitavaltaan aika erilainen, kuin mitä United oli. Tulossa on varmasti tasainen ottelu ja lähdetään haastamaan Pirkat jokaisella osa-alueella. Tavoitteena on edelleen parantaa omaa peliä, mikä on tämän syksyn aikana jo kehittynyt paljon. Pirkkoja vastaan virheisiin ei ole varaa, vaan pitää pelata tiivistä viisikkopelaamista molempiin suuntiin. Harjoituspelissä muutama viikko sitten haastettiin Pirkat hyvin, mutta maalinteko tuotti ongelmia, tähän on panostettu treeneissä ja toivottavasti se alkaa tuottamaan tulosta ja saadaan pistetili auki. Pienen lisälatauksen peliin tuo myös viime kauden joukkueesta Pirkkalaan siirtyneiden Erika Laineen ja Anika Holopaisen paluu vanhaan kotiluolaan.

  Timo Viitanen

  päävalmentaja, Steelers naiset

  Tagit: naiset  
    Takaisin