Yhdessä olemme steelers

Ottelut (N)

Runkosarja 2019-2020: 

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-salibandyliiga-runkosarja-lohko-b/5685 

Otteluennakot ja peliraportit naisten Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/steelersnaiset/ tai peliä klikkaamalla.


 

Pvm Klo Ottelu Paikka
 • 21
  Dec
  Steelers-Welhot, Elenia Areena, 14:00

   Vihdoin lauantaina neljän viikon pelitauko päättyy, kun Elenia Areenalle saapuu vieraaksi Welhot Kuopiosta.

  Steelers on viettänyt maajoukkuetauon ahkerasti harjoitellen. Tauon ensimmäiset kolme viikkoa tehtiin vahvasti töitä fysiikan eteen. Tällä viikolla sitten herkistellään ja mennään enemmän pelitapa-asiat edellä. Tauon aikana joukkue pelasi myös yhden harjoitusottelun Australian maajoukkuetta vastaan. Peli päättyi varsinaisella peliajalla tasan ja rankkarit Steelers sitten voitti. Harjoituspelissä pelille pääsivät myös muutama c-juniorijoukkueen pelaaja, toivotaan, että tytöt saivat peleistä lisätsemppiä oman joukkueensa peleihin.

  Welhot peli on erittäin tärkeä jo kevättäkin ajatellen. Joukkueet voivat kohdata kauden päätteeksi karsinnoissa ja jos niin käy niin kotietu on kullan arvoinen. Steelers voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Kuopiossa. Peli oli varsin vauhdikas ja ehkä sitä vauhtia oli välillä vähän liikaakin. Welhojen puolustajat ovat pallollisessa pelissä aivan sarjan eliittiä, priimusmoottorinaan Hämeenlinnan oma tyttö Rebekka Väyrynen. Hyökkäyksen tulivoimaisin on viime kaudellakin Steelersiä kurittanut Lotta Lindi. Meiltä saadaan sairastuvalta takaisin kokoonpanoon Heli Haapalahti ja näin saadaan istutettua viimeksi hyvin pelannut kolmikko Niemi-Haapalahti-Aaltonen taas yhteen. Jos Steelers pystyy esittämään lauantaina samanlaista itsensä likoon laittamista kuin joukkueen pikkujouluissa, niin voidaan luvata Welhoille melko hikistä ja ikimuistoista vierailua Hämeenlinnassa.

  Mansikanmakuista Joulua kaikille!

  Tagit: naiset  
    Takaisin