Yhdessä olemme steelers

Steelers Hämeenlinna ry

Tervetuloa Steelers Hämeenlinnan kotisivuille!

Steelers salibandy tarjoaa pelaajalle täydellisen pelaajapolun naperoiästä aikuiseksi asti yli 30:ssa ohjatussa joukkueessa ja ryhmässä!

Poikajunioreille on yksi tai useampia Salibandyliiton sarjoihin osallistuvia joukkueita jokaisessa ikäluokassa. Löydät näiden joukkueiden yhteyshenkilöiden tiedot tuosta vasemmalta kohdasta ”joukkueet”. Tyttöjen toiminta on kehittynyt paljon ja sitä laajennetaan jatkuvasti. Jokaisessa ikäluokassa ei ole vielä omaa joukkuetta, mutta kaikenikäiset tytöt pääsevät pelaamaan ohjatusti. Myös tyttöjen toiminta löytyy kohdasta ”joukkueet”.

Salibandya/sählyä on mahdollisuus pelata myös kokonaan harrastepohjalta, ilman osallistumista liiton kilpasarjoihin. Harraste- eli hobbyryhmien yhteystiedot löytyvät vasemmalta kohdasta ”harrastejoukkueet”. Hobbyryhmissä pelaaminen on kilpajoukkueita huokeampaa. Hobbyt pelaavat omilla viikottaisilla pelivuoroilla Steelersin palkattujen nuoriso-ohjaajien ohjauksella ja kannustuksella.

Steelers toimii Hämeenlinnan lisäksi aktiivisesti myös Janakkalassa, missä tarjolla on lukuisia eri ikäisten tyttöjen ja poikien harrasteryhmiä ja juniorijoukkueita. Steelersin naisten ja miesten edustusjoukkueet pelaavat Salibandyliigassa.