Yhdessä olemme steelers

  

 • Steelers järjestää kesällä 2021 Loimua-areenalla kaksi huippuleiriä, joilla molemmilla ohjaajina toimivat Steelersin miesten liigajoukkueen pelaajat.

  14.–17. kesäkuuta järjestetään vauhdikas Pyryn ja Henun pelileiri. Ohjelmassa on paljon sekä pienpelejä että ison kentän 5vs5-pelejä ja lisäksi muita taitoja kehittäviä harjoituksia. Leirin vetäjät ovat Steelersin liigajoukkueen pelaajat Pyry Kauppinen ja Henri Aallonen, sekä Markus Sipronen, joka on mukana kesän molemmilla leireillä.

  Pyryn ja Henun pelileiri järjestetään maanantaista torstaihin 14.–17.6. klo 9–15 Loimua-areenalla.

  Leirille ilmoittautuminen on helppoa tällä nettisivujen lomakkeella.

  Leirille voivat ilmoittautua 2008–2014-syntyneet pelurit.

  Leireilevät pelaajat jaetaan iän mukaan kahden tai kolmen ikäluokan yhteisiin ryhmiin. Toivomme, että tyttöjä ilmoittautuu niin paljon, että myös tytöille saadaan järjestettyä oma leiri. Mikäli leiri saadaan järjestettyä, siellä vetäjinä toimivat Steelersin naisten liigapelaajat.

  HUOM: Leirille osallistuminen ei vaadi aiempaa pelikokemusta salibandystä joukkueessa.

  Kesäkuun pelileirille voi osallistua kahtena, kolmena tai neljänä päivänä, ja se on Steelersin pelaajille edullisempi kuin muille osallistujille. 

  Hinnat: 

  2 päivää 55€ (Steelersin jäsenet) / 65€ muut
  3 päivää 75€ / 85€
  4 päivää 85 € / 95€ 

  Hinta sisältää leirin ohjauksen, lämpimän aterian ja leirituotteen, Steelersin Fatpipe-mailakassin.

  Leirillä ollaan myös ulkona, joten mukaan ulkovarustus.

  Elokuussa järjestetään Maken ja Pietarin maalinteko–maalivahtileiri, jolla keskitytään maalintekoon ja maalivahtien torjuntatekniikoihin. Vetäjinä leirillä toimivat Steelersin miesten liigajoukkueen huippupelaajat. Maalintekoa opetellaan Markus Siprosen johdolla, maalivahteja opastavat torjuntatekniikoissa ja pelaamisessa Steelersin liigajoukkueen maalivahdit Pietari Jääskeläinen ja Pasi Järvinen.

  Elokuun leirin ilmoittautuminen avataan kesäkuussa.

    Takaisin