Tervetuloa harrastamaan salibandya. Sivut päivityksen alla.

Ryhmässä pelataan kerran viikossa salibandya. Ryhmässä on nähty harrastajia joille tämä on ainoa liikuntaharrastus ja osa ryhmäläisistä harrastaa jotain toista lajia mutta haluaa vastapainoksi pelata salibandya hiukan kevyemmin ilman liiton sarjoja.


Varusteet: T-paita, shortsit tai verkkarit, sisäpelikengät, suojalasit, salibandymaila, pieni juomapullo

Hinta: Tulossa myöhemmin.

Paikka ja aika ilmoitetaan piakkoin.

Maksuun sisältyy salibandyliiton kerholisenssivakuutus.

Laskutus: Ilmoittautumalla syksyn ryhmään saa paikan automaattisesti myös kevätjaksolle. Osallistumisoikeus kevätkauden harjoituksiin voidaan perua siitä erikseen Steelers toimistolle sähköpostitse ilmoittamalla 6.1. mennessä. Syys- ja kevätjakso laskutetaan erikseen.

Osallistumisen peruminen: Ilmoittautumisella sitoudutaan osallistumaan ryhmän toimintaan. Pari ensimmäistä kertaa voi olla kokeilukertoja. Jos pikku peluri ei toisenkaan harjoitusvuoron jälkeen halua jatkaa, voidaan osallistuminen perua ilman maksua siitä toimistolle ilmoittamalla sähköpostitse. Pelkkä poisjäänti ryhmän toiminnasta ilman ilmoitusta ei oikeuta laskun maksamatta jättämiseen.

Tiedustelut: Harrasteryhmää koskevissa asioissa olkaa yhtyedessä seuran toimistolle. Parhaiten tavoitat sähköpostitse toimisto@steelers-salibandy.fi, p. 050-5630405

Steelers Hämeenlinna ry

toimisto@steelers-salibandy.fi

Loimua Areena 

Härkätie 17 B, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 2414280-4