Yhdessä olemme steelers

  

 • Timo Johanssonin (1+1) otteet saivat kehuja päävalmentaja Sihvoselta. Kuva: Riku Hasari

  Vaikka ottelu oli täysin kumman tahansa voitettavissa 40 minuutin pelin jälkeen, joutui Teräsmiehet taipumaan Henri Johanssonin (3+3) näytöksen edessä. Viimeisessä erässä ratkaisun nähnyt ottelu päättyi lopulta isäntä Nokian KrP:n voittoon 9-5 (1-0, 3-3, 5-2).

  Ottelun ensimmäinen erä oli hiukan KrP-painotteinen, mutta Teräsmiehilläkin oli hetkensä. Molempien maalivahtien hoidellessa hommiaan kiitettävästi syntyi siinä vain yksi osuma. Huolimaton syöttö omassa päässä kostautui ja Henri Johansson siirsi isännät johtoon.

  Toinen erä oli vahvasti Steelersin ja joukkue pääsikin peliin loistavasti mukaan, vaikkakin maaleissa kävi myös rutkasti tuuria. KrP siirtyi erän alussa 2-0 johtoon, mutta vain 17 sekuntia myöhemmin Iiro Nurminen pääsi kaventamaan tilanteen. Timo Johanssonin ja Tuomas Mikkolan osuessa kertaalleen, pääsi Steelers johtoasemassa ottelun jälkimmäiselle puolikkaalle. Nokialaiset kuitenkin käyttivät loppuerän paikkansa vahvasti hyväksi ja pääsi jälleen johtoasemaan, josta sen ei enää tarvinut luopua.

  Kolmas erä oli Teräslasein katsottuna katastrofaalinen. Hiukan yli 45 minuuttia oli pelattu Samuli Grönforsin vielä kavennettua tilanteeksi 5-4, kun KrP oli tuplannut johtonsa, mutta tämän jälkeen KrP takoi hienoja maaleja ohi Tomi Aaltosen. Neljä seuraavaa maalia isännille ja Teemu Metsälän ajassa 59.53 tehty maali oli vain kosmetiikkaa.

  Päävalmentaja Jussi Sihvonen oli pettynyt mies vaikka toisen erän peli-ilme miellytti.

  -Kaksi erää oltiin mielestäni ihan ok pelissä mukana. Taisteltiin pisteistä ja homma näytti ihan hyvältä, mutta kun päästiin johtoon niin sen jälkeen meidän pelimaltti hiukan kärsi ja alettiin ylihyökkäämään ja oikaistiin sovituista asioista. Käytännössä päästettiin vastustaja peliin mukaan ja oltiin kolmannessa erässä sitten vastaantulijoita. Pienestä nämä pelit on kiinni ja emme kyllä kestä tuollaista määrää henkilökohtaisia virheitä. Samoin on sanottava, että tänään maalivahtimme (Tomi Aaltonen) ei saanut apuja ja varsinkin kolmannessa erässä KrP sai tehdä hienojakin maaleja. Toisessa erässä pelattiin tosi hyvin, siihen voi olla tyytyväinen tänään ja Johanssonin Timo (1+1) oli tänään myös hyvä. Meidän täytyy kuitenkin pelata 60 minuuttia, että voidaan taistella voitosta ja tänään olen vain tosiaan 20 minuutin peliin tyytyväinen.

  -Tästä pelistä otetaan mukaan mitä otettavissa on seuraavaan peliin, opitaan virheistä ja otetaan kunnon treeniviikko ensi viikolla alle ja ollaan taas valmiina uusiin koitoksiin.

  Steelers jatkaa nyt siis sijalla 9., kun otteluita on pelattuna 19. Seuraava to 9.2. pelattava kotiottelu on jälleen hyvin tärkeä, kun Elenia Areenalle saapuu sijalla kahdeksan oleva Indians.

  Tagit: miehet  
    Takaisin