Yhdessä olemme steelers

  

 • Kausi alkoi voitolla, mutta Kuopiossa odottaa täysin uusi peli. Kuva: Riku Hasari

  Miesten edustusjoukkueen kauden toinen ottelu käydään Kuopiossa lauantaina 23.9. klo 16, kun vastaan asettuu Divari-vuosilta tuttu SB Welhot seuran 20-vuotisjuhlaottelussaan.

  Teräsmiesten kausi alkoi voitokkaissa merkeissä, kun TPS kaatui Elenialla jatkoajan jälkeen lukemin 4-3. Ville Lastikka (3+0) huudatti runsaslukuista yleisöä hattutempullaan tutkapari Markus Siprosen (0+2) kompatessa niin ikään vahvan liigadebyytin muodossa. Timo Johansson (1+0) onnistui Lastikan ohella maalinteossa ja Teräsmiehet suorittivat tasaisesti ottelun haastavan alun jälkeen. Vahvoja otteita nähtiin myös maalin suulla, kun 1-3 tilanteessa maalin suulle vaihdettu Pasi Järvinen esiintyi vakuuttavasti torjuen 18 kertaa ilman takaiskuja.

  ***

  SB Welhoille lauantain ottelu on seuran ensimmäinen Salibandyliigassa. Viime kaudella Divarista varsin suvereenisti noussut joukkue sisältää edelleen melko paljon Divari-vuosilta tuttuja pelaajia, mutta on uudistunut melkoisesti muutaman vuoden takaisesta joukkueiden viimeisimmästä kohtaamisesta. Vauhdikkaan joukkuepelin nimeen vannovassa joukkueessa on ollut jonkin verran vaihtuvuutta sarjanousun jälkeen. Merkittävimpänä lähtijänä voidaan mainita Happeeseen siirtynyt Pauno Kajoksinen, joka oli joukkueen hyökkäyspelin sielu menneellä kaudella. Nykyisestä joukkueesta esiin nousee taitava puolustaja Iiro Lankinen, hyökkäysvoimaa joukkueeseen tuova hankinta Eetu Sorvali, sekä kokenut maalivahti Petri Lesch, joka sai vaivansa selätettyä ja pystyy nyt jatkamaan uraansa pienen tauon jälkeen. Joukkueen penkin takana on myös valta vaihtunut sitten joukkueiden viime kohtaamisten, käskyjä jakaa toista kautta putkeen Janne Kainulainen.

  ***

  Päävalmentaja Jussi Sihvonen odottaa mielenkiinnolla Welhojen kohtaamista.

  -Sarjanousijan ensimmäinen liigapeli, joten varmasti heiltä löytyy kova into osoittaa, että pystyvät pelaamaan korkeimmalla sarjatasolla. Mukava nähdä Welhot ensimmäistä kertaa liigassa, mielenkiintoinen lisä sarjaan. Vastassa on tosi aktiivinen porukka, joka tulee haastamaan meitä liikkeellä ja energiallaan. Valmiina täytyy olla, takki auki ei tule kuin kylmä. Valmistaudutaan kunnolla ja lähdetään oman rohkean ja huolellisen tekemisen kautta peliä kohti ja viimeistellään paikoista, niin hyvä tulee.

  La 23.9. klo 16, Kuopiohalli SB Welhot – Steelers
  Ottelu on nähtävillä myös streamin välityksellä, tulosseuranta lähetyslinkkeineen täällä.

  Tagit: miehet  
    Takaisin