Steelers ry uusi hallitus
Julkaistu: 11.09.2023 15.36

Steelers ry uusi hallitus

Steelers Hämeenlinna ry sääntömääräisessä vuosikokouksessa 24.8.2023 valittiin hallitukseen seuraavat henkilöt:

Jäseniksi Tero Aalto, John Alatalo, Marika Hämäläinen, Outi Koskela, Kai Lindfors, Susanna Seppänen, Jari Vesala, sekä varajäseniksi Kaj Palmroth ja Marjo Pekkola. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Kai Linfors. Varapuheenjohtajana jatkaa John Alatalo.

Hallitukseen uutena jäsenenä valittiin Jari Vesala. Jari on, kuten useimmat, tullut seuran toimintaan mukaan lasten harrastusten kautta. Jari on aktiivinen seuratoimija sekä toimii mm erotuomarina. Tervetuloa Jari mukaan!

Tällä toimintakaudella hallitus jatkaa aiempien vuosien tapaan talouden tasapainottamista. Hallitus on onnistunut tässä työssään erinomaisesti ja seuran taloudessa ei enää näy vain "valoa tunnelin päässä" vaan olemme aivan pian ulkona tuosta tunnelista ja saamme nauttia kovan työn tuiomasta valosta. Hallitus tulee jakamaan tehtäviä ja vastuita syksyn aikana vielä tarkemmin ja niistä tiedotamme erikseen myöhemmin. Hallituksen jäseniin saa parhaiten yhteyden sähköpostilla hallitus@steelers-salibandy.fi

Toivomme, että seuran jäsenet osallistuvat jatkossakin aktiivisesti ottelutapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin sekä markkinoivat seuramme toimintaa kaikissa ikäluokissa ja joukkueissa. Kaiki some- yms näkyvyys on hyväksi ja lisää sekä lajin että seuramme tunnettavuutta. Ottelutapahtumissa tarvitaan vapaaehtoisia osallistujia toimitsijoiksi, kahvioon yms. Vapaaehtoisella osallistumisella ja tuomalla katsomoihin yleisöä.voi jokainen kantaa kortensa kekoon.

Yhdessä olemme Steelers!

Hallituksen psta Susanna Seppänen


Steelers Hämeenlinna ry

toimisto@steelers-salibandy.fi

Loimua Areena 

Härkätie 17 B, 13600 Hämeenlinna

Y-tunnus: 2414280-4