Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Hämeenlinna sai A-poikien SM-sarjajoukkueen pitkän tauon jälkeen.

  SM-sarjojen Steelers-junioreiden superviikonloppu oli menestys ja tärkeistä otteluista saatiin hienolla prosentilla voittoja. A-juniorit nousivat kahden voiton myötä SM-sarjaan, B-pojat ja B- sekä C-tytöt selvittivät tiensä pudotuspeleihin. C1-poikien kausi jatkuu myöskin ja paikkaa pudotuspeleistä haetaan karsintojen kautta.

  A-pojat kohtasivat SM-sarjan Tiikerit siis peräkkäisinä päivinä ja mallilla paras kolmesta pelattu ottelusarja päättyi Teräksen nousujuhliin. Nousu oli ennen kaikkea koko joukkueen yhteinen saavutus ja onnistujia riitti erittäin laajalla rintamalla edustusjoukkueen pelaajien johtaessa rintamaa erityisesti toisesta kohtaamisessa. Onnistujien laajasta rintamasta johtuen et tehomiehiä löydä tästä, vaan voit katsastaa ne Tulospalvelusta. Onnittelemme pelaajia ja joukkueen taustahenkilöitä pitkäjänteisestä työstä ja hienosta saavutuksesta!

  B-poikien SM-sarja oli äärimmäisen tiukka ennen viimeistä kierrosta ja sijat 3.-7. jäivät lopulliseen taulukkoonkin kahden pisteen sisään. Tästä syystä Steelersin 4-3 voitto Tiikereistä oli erittäin tärkeä ja takasi hienon runkosarjan neljännen sijan. Atte Kurkikangas (2+1) ja Jose Takala (1+1) olivat ottelun tehomiehet. Kaikki tilastot löydät Tulospalvelusta.

  C1-poikien hieno runkosarja päättyi lopulta 3-8 tappioon EräViikingit Bluelle. Joonas Viitanen viimeisteli ottelussa kaksi osumaa, kaikki tilastot myöskin nähtävillä Tulospalvelussa. Runkosarjan 7. sija tarkoittaa kuitenkin, että pelit jatkuvat ja pojilla on täydet mahdollisuudet edetä myöskin pudotuspeleihin jatkokarsintojen kautta. Vaikka kausi jatkuu, täytyy kuitenkin jo tässä välissä onnitella Joonas Viitasta, 81 tehopistettä (49+31) ja 21 runkosarjan ottelua oikeuttaa ylivoimaiseen pistepörssin voittoon!

  B-tyttöjen runkosarja oli niin ikään tiukka, mutta Terästytöt kampesivat itsensä menneen viikon kahden voiton myötä hienosti pudotuspeleihin. Tiistaina kaatui TPS ja sunnuntaina tasokkaassa ottelussa Northern Stars lukemin 4-6. Ottelun maaleista vastasivat Alisa Mäkelä, Erika Laine, Ellinoora Vihreäsaari, Josefiina Veikkola (2) sekä tiistain matsin ratkaissut Inka Merisalo Kaikki tilastot löydät jälleen Tulospalvelusta.

  C-tytöillä oli sunnuntaina edessään pudotuspelikarsinnat johon vastaan asettui lauantaina voitokkaasti pelannut LoSB. Tytöt tyrmäsivät lohjalaiset ja nappasivat voiton kotiyleisön edessä lukemin 8-0. Elisa Tapanainen torjui upeasti nollapelin, loput tilastot täältä.

  SM-sarjojen pelit jatkuvat tulevana viikonloppuna, koostamme aikataulut nippuun loppuviikosta!
   

    Takaisin