Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Annu Selinummi on ollut naisten edustusjoukkueen 5. tehokkain pelaaja. Kuva: Juha Reinikainen

  Steelersin naisten edustusjoukkueen Annu Selinummi on valittu edustamaan Suomen tyttöjen U-19 maajoukkuetta Ruotsin Skellefteåssa 4.-5.2.2017. Ohjelmassa on kaksi peliä kovatasoista Ruotsin U-19 maajoukkuetta vastaan.

  LaSB:sta kuluvaksi kaudeksi Steelersiin siirtynyt Selinummi asuu Lammilla, käy koulua Lahdessa ja pelaa kahdessa joukkueessa Hämeenlinnassa. Panostus ja intohimo lajiin tuo kehityksen mukana nyt palkintoansa. Vasta 16-vuotias Selinummi teki tällä kaudella liigadebyyttinsä ja kasassa on naisten edustusjoukkueen mukana täydet 12 ottelua tehoilla 2+2. Annu on ikänsä puolesta vielä B-juniori ja on ehtinyt pelata myös junioripelejä kuluvalla kaudella. B-tyttöjen SM-sarjassa alla on 5 ottelua tehoilla 5+6.

  Selinummi itse oli yllättynyt kutsustaan, vaikka maajoukkuepelit tähtäimessä olivatkin.

  -No tulihan se kutsu silleen yllätyksenä. Mutta kyllä omana tavoitteena oli kuitenkin päästä sinne näinä parina tulevina vuosina, niin totta kai nyt on hyvä fiilis.

  Suurempia odotuksia Annulla ei tulevista kovatasoisista peleistä ole.

  -Ennen en ole maajoukkueessa ollut, mutta muissa liiton tapahtumissa kylläkin. Ja nyt kun ensimmäistä kertaa sinne lähdetään, niin ei ole mitään suurempia odotuksia itselläkään. Mutta totta kai niitä onnistumisia sieltä olis kiva saada.

  Toivotamme Annulle tsemppiä kuluvan kauden haasteisiin ja ennen kaikkea maajoukkueen matkaan!

  Kaikki joukkueeseen valitut pelaajat ja tiedotteen valinnoista löydät täältä.

  Tagit: naiset  
    Takaisin