Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Kuvateksti: Atte Kurkikangas ja Jonna Jansson vastaavat jatkossa seuran toimistosta.

  Steelersin uutena seuratyöntekijänä aloittaa miesten edustusjoukkueen monivuotinen hyökkääjä Atte Kurkikangas. Samalla solmittiin jatkosopimus pelaamisesta Divari-kauteen valmistautuvassa edustusjoukkueessa.

  Teksti: Pyry Peltonen

  Kun tuli tietoon, että Steelersin edustusjoukkueen hyökkääjä Markus Sipronen ei jatka seurassa, se merkitsi samalla säntillisen ja energisen seuratyöntekijän menettämistä. Seuraajaa pohdittiin tovi. Lopulta asiat loksahtivat kohdilleen, ja seuran toimistotyöntekijä Jonna Janssonille löytyi työpari Steelersin monivuotisesta hyökkääjästä Atte Kurkikankaasta.

  Kurkikankaan kannaltaan tilanne on loistava, sillä seuran työntekijänä kertyy työkokemusta ja silti pelaamiseen ja urheiluun panostaminen onnistuu.

  Kurkikangas ottaa vastuulleen seuran harrastevastaavan roolin. Lisäksi työhön kuuluu seuratapahtumien organisointia, yhteistyökumppanuuksien hankkimista ja taloudenhoidon tukemista.

  Suurin osa työajasta kuluu käytännössä harrastustoiminnan koordinointiin ja vetämiseen ja kesäleirien sekä HFT-turnauksen järjestämiseen.

  Kurkikangas on tyytyväinen ja innoissaan uudesta roolista seurassa:

  ”Hyvällä fiiliksellä on alkanut työt ja todella tyytyväinen olen siitä, että seura oli halukas tarjoamaan mahdollisuuden töihin pelaamisen ohella”, Kurkikangas sanoo.

  Samalla odotukset tulevaa kautta ja peliuraa kohtaan ovat nousseet uuden mahdollisuuden myötä, kun treenien ja töiden sovittaminen yhteen onnistuu poikkeuksellisen hyvin salibandyn parissa.

  ”Odotukset ovat totta kai korkealla, kun pystyy myös pelaamiseen panostamaan entistä paremmin. Treenien ja pelaamisen yhteensovittamisessa ei tule ainakaan olemaan ongelmia. Pelaamisen lisäksi on myös hieno homma olla mukana kehittämässä seuraa ja lisätä ihmisten mielenkiintoa seuraa ja lajia kohtaan”, Kurkikangas sanoo.

  Seuran puheenjohtaja Arto Hiltunen on mielissään uudesta työntekijästä. Halukkaita riitti, mutta Kurkikankaan valinta oli lopulta helppo päätös:

  ”Atte teki ryhmänsä kanssa talven aikana seuralle markkinoinnin projektin, jonka lopputulokseen oltiin todella tyytyväisiä. Siinä vaiheessa, kun tiedettiin, että Make [Sipronen] tulee jäämään pois, niin mietittiin korvaajaa. Atte oli alusta asti meillä mielessä. Kun myös Make nosti Aten nimen esille, niin päätös oli lopulta helppo”, Hiltunen kertoo.

  Steelersin seuratoiminta on siis jatkossakin varmoissa käsissä. Kurkikangas on aloittanut jo työssään ja ottanut haltuun tehtäviään, joten seuratyö jatkuu saumattomasti siitä, mihin se Siprosen lähdettyä jää.

  Uuden roolin ja mahdollisuuden myötä myös kentän puolella tullaan näkemään ensi kaudella entistä ketterämpi Atte Kurkikangas!

    Takaisin