Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Kuvateksti: Päivi Isotalo Espoossa Steelersin P18-joukkueen vieraspelissä Westend Indiansia vastaan.

  Steelersin yhteistyökumppani Etelä-Hämeen Osuuspankki palkitsee seuran 10-vuotiskauden mittaan kerran kuussa yhden steelersläisen, joka omalla toiminnallaan erityisen ansiokkaasti pitää yllä Steelersiä seurana ja yhteisönä. Ensimmäinen palkittava on Steelersin P18-joukkueen joukkueenjohtaja Päivi Isotalo, jolle OP Etelä-Häme lahjoitti sadan euron lahjakortin Intersportiin Steelersin miesten F-liigajoukkueen kotipelissä 28. syyskuuta Loimua-areenalla.

  Onnea palkinnosta Päivi! Koska ja kuinka tulit Steelersiin?
  ”Olen tullut seuraan 10 vuotta sitten omien poikieni salibandyharrastuksen kautta. Omien poikieni joukkueissa olin monta vuotta mukana kolmen koon periaatteella (Kuljeta, Kustanna, Kannusta), ja nyt olen toimihenkilönä.”

  Mikä on toimenkuvasi nimi ja mitä teet käytännössä?
  ”Toimin joukkueenjohtajana Steelersin P18-edustusjoukkueessa kolmatta kautta. Joukkueenjohtajan tehtävänkuva on melko laaja ja monipuolinen. Olen yhteyshenkilö seuran ja vanhempien ja myös joukkueen ja Salibandyliiton välillä. Vastaan joukkueen budjetin laadinnasta yhdessä rahastohoitajan kanssa. Lisäksi hoidan joukkueen asu- ja painatustilaukset, salivaraukset, pelimatkojen bussi-, ruokailu- ja majoitusvaraukset ja teen varuste- ja tarvikehankintoja. Vastaan kotipelien järjestelyistä yhdessä muiden vanhempien kanssa ja laadin ottelukutsut vastustajille. Huolehdin joukkueen sisäisestä tiedottamisesta ja yhteydenpidosta joukkueen tukijoihin. Osalleni on puolivahingossa langennut myös joukkueen IG-tilin ylläpito. Lisäksi yritän kuunnella huolia, tukea ja kannustaa tasapuolisesti kaikkia. Tarvittaessa parturoin vaikka pelaajan hiukset ja toimitan ne muovipussissa äidille!”

  Mitä Steelers merkitsee sinulle?
  ”Steelers merkitsee yhteisöllisyyttä, mahdollisuuksia, ystävyyssuhteita, harrastusta, osallistumisen iloa – toki se merkitsee myös haasteita ja vaivannäköä, jotta kaikki edellä mainitut voivat tulla todeksi.”

  Steelers onnittelee vielä Päiviä syyskuun 2021 steelersläiseksi valinnasta!

  Seuraavan kuukauden steelersläisen OP Etelä-Häme palkitsee loka–marraskuun vaihteessa.

    Takaisin