Yhdessä olemme steelers

  

 • Teemu Metsälä ja Heikki Hätönen väänsivät helmikuussa vielä eri puolilla. Kuva: Riku Hasari

  Teräsmiesten hyökkäyskalusto vahvistuu entisestään, kun Heikki Hätönen siirtyy Lahdesta takaisin Hämeenlinnaan. Lisäksi Mikko Ruokolainen jatkaa joukkueen takalinjoilla ja Mikko Malinen täydentää valmennusosaamista.

  Teräsmiehet saavat riveihinsä kokemusta ja vahvaa osaamista molemmista päistä kenttää, kun keskushyökkääjä Heikki Hätönen liittyy joukkueen vahvuuteen. Hätönen, 31, on edustanut aiemmin Hämeenlinnassa FT Trackersia kuuden kauden verran, lisäksi kolme kautta kului Tampereella Classicin paidassa. Edelliset neljä kautta ovat menneet LASB:n riveissä ja viimeisin sesonki toi tehot 15+10. Hätönen on edustanut myös Suomen maajoukkuetta 9 ottelussa tehoin 3+1.

  Syyt Hätösen siirtopäätökselle ovat loogiset, ja logistiset.

  -Olen kulkenut monta vuotta reissupelaajana Hämeenlinnasta käsin ja työn, perhe-elämän sekä salibandyn yhdistäminen ei ole aina se helpoin yhtälö. Nyt kun reissaaminen jää pois, uskon, että pystyn antamaan myös joukkueelle enemmän itsestäni.

  Vaikka Hätönen hyppää vasta nyt joukkueen mukaan, on kesään kuulunut luonnollisesti lomailun lisäksi kauteen valmistautuminen.

  -Olen pelannut jalkapalloa Lammin Vedon riveissä ja toki lenkkipolut sekä kesän salibandypelit ovat myös tulleet tutuiksi. Hyppään mielelläni joukkueen mukaan kuitenkin tässä vaiheessa, kun kauteen on vielä hyvin aikaa.

  Tulevan kauden joukkue on luonnollisesti jo entuudestaan suhteellisen tuttu.

  -Mukava tulla joukkueeseen, kasassa on hyvä porukka. Meillä on nuori ja taitava ryhmä, jolla on varmasti mahdollisuudet taistella Salibandyliigassa voitosta joka pelissä. Takki auki ei kuitenkaan kannata lähteä yhteenkään peliin, sarja on kova, muistuttaa Hätönen.

  Päävalmentaja Jussi Sihvonen tietää tarkalleen millaisen vahvistuksen joukkue sai.

  -Hätski on kokenut ja loistava kahdensuunnan sentteri jolle on käyttöä myös erikoistilanteissa. Hienoa saada Heikki takaisin Hämeenlinnaan, hän tulee vahvistamaan meidän joukkuetta varmasti niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Heikki johdattaa omalla esimerkillään ja ymmärtää peliä, kova vahvistus meille.

  ***

  Viime kaudella pienen tauon jälkeen paluun liigakentille tehnyt Mikko Ruokolainen jatkaa joukkueen vahvuudessa. Fyysisyyttä ja kokemusta puolustuspäähän tuova Ruokolainen, 29, teki viime kaudella 11 ottelussa tehot 1+1 ja oli tärkeä tekijä Teräsmiesten loppukauden vahvassa vireessä.

  Myös joukkueen taustahenkilöt saavat riveihinsä lisävahvistusta, kun seuran junioripuolella valmentajana toiminut Mikko Malinen täydentää joukkueen valmennustiimiä.

  Myös Malinen on tuttu kasvo päävalmentaja Sihvoselle.

  -Hienoa saada innokas valmentaja mukaan oppiin. Entisenä pelaajana ymmärtää hyvin joukkuelajin ja henkisen puolen vaatimukset. Mikon myötä saamme lisää asennetta ja tunnetta tiimiin.

  Teräsmiesten kausi jatkuu kesäharjoittelun parissa. Salibandyliigan ohjelma kaudelle 2017-2018 on jo julkaistu ja lisäksi tiedotamme joukkueen harjoituspelien aikataulut lähipäivinä. Kausikortit tulevat viime vuoden tyyliin myyntiin elokuun alussa. Joukkueen kesäkuulumiset jatkuvat aihetunnisteen #judekysyy alla, pysy mukana!

    Takaisin