Yhdessä olemme steelers

  

 • Kuvateksti: Jukka Niemi Tori-Apteekista, Riitta Koskinen Broo Kiinteistönvälityksestä, Steelersin hallituksen jäsen Kai Lindfors, Toni Kankaanpää Hämeen Kodin- ja Kylmäkonehuollosta ja Hope Hämeenlinnan varastovastaava Anne Tolvanen.

  Steelersin järjestämä keräys vähävaraisten perheiden hyväksi onnistui mukavasti. Steelers käynnisti helmikuussa keräyksen, jossa Steelers-yhteisön jäsenet saivat lahjoittaa käyttämättä jääneitä säbävarusteita Loimua-areenan aulan keräyspisteeseen. Lahjoitettavaa tavaraa kertyi kasapäin, ja Steelers toimitti ne Hope Hämeenlinnalle. Varusteiden joukossa oli muun muassa mailoja, palloja, liivejä, suojalaseja, pihapelimaaleja ja sisäpelikenkiä. Tavarat menevät Hopelta eteenpäin Hämeenlinnan seudun vähävaraisille perheille.

  Samalla kerättyjen tavaroiden kanssa luovutettiin Hopelle iso kasa kolmen Steelersin yhteistyökumppanin hankkimia Steelers-mailakasseja.

  Mailakasseja Hopen toimipisteelle kävivät lahjoittamassa Broo Kiinteistönvälityksen Riitta Koskinen, Tori-Apteekin Jukka Niemi ja Hämeen Kodin- ja Kylmäkonehuolto Oy:n Toni Kankaanpää.

  Hope Hämeenlinna tarvitsee jatkuvasti hyvälaatuista lahjoitustavaraa, kuten pelivarusteita ja puhtaita, ehjiä vaatteita perheille lahjoitettavaksi. Hope ottaa tavaraa ja tekstiilejä vastaan ilman eri ilmoitusta toimipisteellään Rautatieasemalla parillisen viikon torstaisin klo 18-19.

  Jos haluat neuvotella yhteistyöstä tai laajemmasta lahjoituksesta, voit olla yhteydessä Hopen Hämeenlinnan-toimistoon: hameenlinna@hopeyhdistys.fi

  ”Erityisen paljon nyt keväällä menee pihapelivarusteita, jalkapalloja, sählypalloja ja myös suojalaseja, mailoja ja muuta sen tapaista”, kertoo Hope Hämeenlinnan varastovastaava Anne Tolvanen.

  Sekä kerättyjä tuotteita että Steelers-mailakasseja on jo alettu luovuttaa eteenpäin Hämeenlinnan seudun vähävaraisille perheille Hopen kautta.

    Takaisin