Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Kauden toisen kotipelinsä torstaina pelaava Steelers saa vastaansa Nokian KrP:n, joka kärsi viikonloppuna avaustappionsa tällä kaudella. Sitä ennen kolmessa kotiottelussa tuli yhtä monta voittoa. Hämeenlinnalaiset isännät hakevat toisesta kotiottelusta kauden toista pistepottia, edellinen tuli komealla esityksellä M-Teamista.

  Helppo ottelusta ei kuitenkaan ole tulossa, siitä pitää huolen kauden ennakko-odotuksiin peilaten hiukan yllättäen hyvin toiminut nokialaispuolustus. KrP:n puolustus on toiminut tällä kaudella erittäin hyvin ja toimi rökäletappioksi kääntyneessä ottelussa EräViikinkejäkin vastaan 40 minuuttia. Mutta nokialaisten ainoa ase ei ole puolustus, sillä hyökkäyspäästä löytyy runkosarjan maali- ja piste-ennätystä hallussaan pitävä sekä viime kaudella maagisen 700 pisteen rajan kolmantena pelaajana Salibandyliigassa rikkonut Henri Johansson. Tälläkin kaudella Johansson on tehnyt neljään peliin 10 pistettä (4+6) ja häntä ovat säestäneet hyvin Tommi Merto 7 pisteellä (4+3) sekä ketjukaveri Joni Henttonen 6 pisteellä (3+3).

  Teräsmiesten alkukauden tehokkaimpien pelaajien joukosta löytyy yksi yllättävä nimi vanhojen tuttujen seuraan, sillä hurjassa iskussa oleva Miiro Maunula (2+3) on tasapisteissä Iiro Nurmisen (1+4) sekä Timo Johanssonin(4+1) kanssa. Vain Nico Jonaeson tehoillaan 4+2 on näitä herroja edellä. Maalintekovastuu on kuitenkin joukkueessa jakautunut tasaisesti ja kolmen ottelun jälkeen vain muutama pelaaja onkin vailla pisteitä.

  Ailahtelevasti aloittanut kotijoukkue on saanut pelien jälkeen piiskaa päävalmentaja Jussi Sihvoselta, sillä otteluiden sisälläkin on ollut havaittavissa tason ailahtelua. Sihvonen onkin painottanut ehjän 60-minuuttisen tärkeyttä. Loistava esimerkki ailahtelusta oli tuplaviikonloppu, jolloin kotona murskattiin M-Team, mutta vieraissa SalBaa vastaan saatiin kasaan vain 2 osumaa. Alkukaudesta hyvin pelannut KrP on myös vedenjakajalla. Tästä ottelusta voitto ja iloisin mielin kohtaamaan seuraavaa vastustajaa vai häviö sarjanousijalle ja hyvän alkukauden vireen tyrehtyminen jo ennen sen varsinaista syntymistä?

  Seuraa näitä TOP 3:

  1. Johansson vastaan Johansson. Entiset seura- ja kenttäkaverit sekä sukunimikaimat, nykyisin vain kaimat. Kumpi astuu riveistä esille ja johdattaa joukkueensa voittoon?

  2. Isäntien aktiivinen pelitapa vastaan nokialaisten puolustus.

  3. Hyökkääjien mailankäsittelytaito. Molemmilla joukkueilla on läjäpäin kavereita kenellä on se kuuluisa kikkavarasto kunnossa. Junnut tarkkana!

  Tule kannustamaan Teräsmiehet kauden toiseen kotivoittoon! Lisäinfo matsista ennakkolippulinkkeineen täällä.

    Takaisin