Yhdessä olemme steelers

  

 •  

  Pyry Kauppinen onnistui maalinteossa toisessa perättäisessä ottelussa. Kuva: Jarmo Koskela

   

  Steelers matkusti perjantaina Westend Indiansin vieraaksi Espooseen tavoittelemaan viiden ottelun tappioputken katkaisua. Tasaiseksi ja vähämaaliseksi ennakoitu ottelu tuotti lopulta Indiansille voiton lukemin 5-3 (1-0, 1-1, 3-2).

   

  Ottelun avauserä oli tasaista kamppailua molempien joukkueiden hallitessa vuorotellen palloa ja hakiessa maalipaikkoja. Molempien joukkueiden puolustus sekä maalivahtipeli toimivat hienosti ja erän ainoaksi maaliksi merkattiin kotijoukkueen Tuomas Harjulan osuma ajassa 12:46. Erätauolle poistuttiin siis kotijoukkueen niukassa 1-0 johdossa. Teräsmiehillä oli myös omat paikkansa avata maalitili, mutta viimeistely jäi hieman vajaaksi.

   

  Toisen erän alussa Steelers tasoitti ottelun hienon vastahyökkäyksen päätteeksi, kun Mikko Ruuska tarjoili Markus Hautaojalle avopaikan takakulmalle. Teräsmiehet malttoivat puolustaa erän alun hienosti, kun etenkin Indiansin ykkösviisikko pyöritti peliä hyökkäyspäässä. Julius Aaltosen saatua helpohkon rangaistuksen Sami Niskanen vei kuitenkin kotijoukkueen takaisin johtoon. Erätauolle poistuttiin lopulta Indiansin 2-1 johdossa, jota voi pitää oikeutettuna tuloksena Teräsmiesten saatua vain neljä vetoa maalia kohti toisen kaksikymppisen aikana.

   

  Kolmannessa erässä alkoi näyttämään jo siltä, että kotijoukkue vie selvästi pisteet Eero Harjulan ja Aaro Astalan maalattua kotijoukkueen jo 4-1 johtoon. Harjulalle tuomittiin kuitenkin viiden minuutin rangaistus huitomisesta hänen osuttua mailan saatollaan Atte Kurkikangasta kasvoille. Nico Jonaeson alusti Steelersin pelattua ylivoimalla ja ilman maalivahtia ensin Pieti Alatalolle ja sen jälkeen Pyry Kauppiselle maalipaikat joiden avulla Teräsmiehet nousivat jo maalin päähän. Tasoituskin kävi lähellä, mutta Indiansin maalivahti Mikko Kirvesniemen torjuttua jatkotilanteesta Astala sinetöi loppulukemat 6-4 tyhjään maaliin ja varmisti kotijoukkueelle arvokkaan voiton.

   

  Steelers-valmentaja Juuso Silen kiitteli joukkueen peliesitystä, mutta harmitteli tuhlattuja paikkoja:

   

   “Laadukkaita maalipaikkoja oli tänään monia, kaverin veskari oli hyvä mutta kyllä myös itse tehtiin hänestä hyvä. Peliin lähtö oli tänään luultavasti kauden paras, oltiin hyvällä jalalla liikkeellä ja valmiita pelaamaan eikä vastustajalle ylimääräistä tilaa kaukalossa. Viikon päästä jatketaan kotona ja pyritään saaman napsu lisää tekemiseen, lähellä ollaan oltu pisteitä jo monta kertaa mutta lauantaina laitetaan putki katki kotikaukalossa.”

   

  Keskiviikon KrP-ottelun tason notkahduksen jälkeen Teräsmiehet olivat koonneet rivinsä hienosti ja tehneet muutaman kokoonpanomuutoksen, joiden avulla palattiin taas taistelemaan tasaisesti pisteistä. Tappiosta huolimatta luottoa pistetilin karttumiseen löytyy edelleen ja viikon päästä kotikaukalossa on varmasti ärsyyntynyt kotijoukkue toivottamassa Tikkurilan Tiikerit tervetulleeksi.

  Tagit: miehet  
    Takaisin