Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Heikki Hätönen pääsee vääntämään toista kertaa entistä seuraansa vastaan. Kuva: Riku Hasari

  Steelers saa runkosarjan viimeiseen kotipeliin vastaansa LASB:n. Hämeen derbyt ovat aina tiukkoja taistoja, mutta tällä kerralla sarjatilanteen mukanaan tuoma panos antaa vielä lisävääntöä otteluun.

  Lauantaisesta Elenia Areenan kohtaamisesta on siis syytä odottaa tiukkaa taistoa, sillä LASB on vielä iskuetäisyydellä playoffeihin ja Steelers haluaa itsensä vielä pois karsijan paikalta. Lisäksi SalBakin hengittää vielä niskassa iskuetäisyydellä suoran putoajan paikalla. Kun runkosarjaa on jäljellä ainoastaan kaksi ottelua, Teräsmiehet ovat vain yhden pisteen karsintaviivan päällä majailevaa OLS:a perässä ja lisäksi SB Welhot sekä Koovee ovat mukana tiukassa väännössä sarjasijoituksista.

  ***

  LASBin viime ottelun OLS-voitto oli joukkueen ensimmäinen voitto sitten tammikuun lopun, kun oranssit ottivat voiton Happeesta jatkoajan jälkeen 5-4. Väliin mahtui kolme erittäin niukkaa tappiota, joista varsinkin tappio Oilersille vaikeutti oranssien pudotuspelihaaveita. Eroa espoolaisiin on nyt kolme pistettä, joten tappioon lahtelaisilla ei käytännössä ole varaa mikäli pudotuspeleihin joukkue mielii. LASB:n terävintä kärkeä edustavat sisäisenkin pistepörssin ylivoimaisessa kärjessä olevat Justus (27+12 ja vain 19 peliä) sekä Rasmus Kainulainen (17+22). Edellisessä ottelussa LASB:n kahdeksasta maalista peräti seitsemän oli joukkueen ykköskentän (Justus Kainulainen - Tino Nivala - Rasmus Kainulainen, Miikka Pentikäinen - Aki Syrjälä) käsialaa.

  Isäntäjoukkue Steelers otti viime viikonloppuna tuplapeleistään tärkeät kolme pistettä. Lauantaina kotipelissä saatu piste Indiansilta sekä hieno vierasvoitto SPV:stä Seinäjoella antavat hyvän mahdollisuuden suoran putoajan paikan karkoittamisessa ja taistelussa playout -vaiheen välttämiseksi. Teräsmiesten kuluvan kauden parhaat pistemiehet ovat Ville Lastikka (30+12) sekä Nico Jonaeson (9+22) ja kaksikko on ollut erityisesti viime aikoina hienossa vireessä. Myös Timo Johanssonin (26+4) ja Markus Siprosen (10+20) kauden saldo on maininnan arvoinen. Syksyn 6-5 Teräsmiesten voittoon päättyneen derbyn hattutempullaan ratkaissut Aleksi Kulmala (9+3) on ollut viime peleissä hyvässä vireessä, kun mies on istutettu Jonaesonin ja Lastikan keskelle.

  ***

  Suomalaisen salibandyn kovin derby ja vielä isoilla panoksilla varustettuna. Kyllä, kiitos.

  La 3.3. klo 18 Steelers - LASB, Elenia Areena Hämeenlinna
  Tulosseuranta & IS-TV -linkki lähetykseen

   

    Takaisin