Yhdessä olemme steelers

  

 • Kuvateksti: Loimua-areena täydessä mitassaan kevään 2016 finaalipeleissä (Kuva: Miika Peltonen)

  Teksti: Pyry Peltonen

  Steelersin ja SC Urbansin järjestämä TikTokkaajat vs. Tubettajat -hyväntekeväisyysottelu on ylittänyt odotukset suosiollaan. 1000 katsojan raja ylittyi kuluneella viikolla, jolloin tehtiin päätös avata Loimua-areena koko mitassaan vappuaaton TikTube-tapahtumaa varten. Aluksi tarkoituksena oli ollut käyttää vain kahta kolmasosaa hallin kapasiteetista. Areena on käytössä harvoin koko mitassa. Kaikki kolme lohkoa nähtiin täynnä esimerkiksi Steelersin ja LASB:in ikimuistoisissa Divari-finaaleissa keväällä 2016.

  ”Lipunmyynti on selvästi kiihtynyt viime päivinä, ja sen myötä tehtiin tuo päätös täyden kapasiteetin käyttöön ottamisesta. Tarjolle tulee torstaina 400 lippua lisää”, kertoo Steelersin puheenjohtaja Arto Hiltunen.

  ”Tällä hetkellä väkeä on tulossa paikalle jo yli tuhat, joten nöyränä ja kiitollisena tässä on saatu seurata tapahtuman etenemistä ja rakentumista, kun tietää, että varat menevät lasten ja nuorten hyväksi,” Hiltunen kiittelee.

  Molemmille järjestäjäseuroille tieto runsaasta lipunmyynnistä on erittäin mukava uutinen. Tapahtumasta saatavien tuottojen avulla voidaan kompensoida junioreiden kausimaksuja, ja kun osa tuotoista ohjataan Steelersin vähävaraisten auttamiseen tarkoitettuun rahastoon, tukea saa moni vähävarainen lapsiperhe tulevaisuudessa.

  ”Tiktokkaajien ja Tubettajien porukan kanssa on ollut mahtava rakentaa ja ideoida mitä erilaisimpia juttuja. Tässä on oppinut itsekin paljon asioita. Tulevaisuudessa näistä opeista on varmasti meille paljon hyötyä,” Hiltunen sanoo.

  Lipunmyynti käy siis kuumana. Liput vauhdikkaaseen koko perheen tapahtumaan myy Tiketti. Ohjelma Loimua Areenalla alkaa lauantaina 30.4. kello 10.00. Koko ohjelmaan voit tutustua täällä.

    Takaisin