Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Timo Johansson on rikkonut jo 20 tehdyn maalin rajan kuluvalla kaudella. Kuva: Riku Hasari

  Teräsmiesten kausi on kääntynyt kohti loppuhuipennusta ja jaossa on isoja pisteitä. Seuraavaksi kohennusta sarjatilanteeseen haetaan Kooveen vieraana uudelta AutoCenter Areenalta Tampereelta.
   

  Teräsmiehet eivät ole saaneet pelivirettään jalostettua pisteiksi asti, kun kärkijoukkueille koettujen niukkojen tappioiden jatkoksi OLS kävi edellisessä ottelussa hakemassa pisteet Elenialta vahvan erikoistilannepelaamisen turvin. Pisteille olisi nyt toden teolla käyttöä, kun karsintaviivan yläpuolella oleva SB Welhot on karannut jo viiden pisteen päähän ja suoran putoajan paikalla majaileva SalBa hengittää niskaan vain pisteen vähemmän keränneenä.

  Joukkue on päässyt valmistautumaan tärkeään koitokseen huolellisesti lähes kahden viikon pelitauon myötä ja aiempien ottelujen pettymykset ovat jo kaukana takana päin. Joukkueen maalinteko on ollut vahvasti Ville Lastikan (20+8) ja Timo Johanssonin (21+3) varassa ja päävalmentaja Sihvonen toivoo varmasti tasaisemmin myös muita nimiä maalintekosarakkeeseen. Joukkueesta löytyy loukkaantumisista huolimatta laajuutta, ja nyt kauden kriittisillä hetkillä leveyttä toden teolla kaivataan. Onkin mielenkiintoista nähdä millaisen koostumuksen Sihvonen marssittaa kentälle Nico Jonaesonin huilatessa pelikiellon johdosta.

  ***

  Myös Kooveen kausi on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Joukkueella on kasassa kaksi sarjapistettä Teräsmiehiä enemmän ja kymmenestä viimeisestä ottelusta se on voittanut ainoastaan yhden. Riku Reunamäki (10+11) - Perttu Koljonen (14+7) - Samuli Salomaa (16+14) on Teräsmiehille kauden aiemmasta kohtaamisesta tuttu kova ykköskenttä, mutta huomiota kannattaa suunnata myös viime peleissä tasaisesti tehoja iskeneeseen kakkoskenttään, jonka kapellimestarina toimii keskushyökkääjä Tuomas Aho. Koovee on iskenyt Teräsmiehiä vähemmän maaleja (80 vs. 95), mutta vastaavasti kaivanut palloa myös omasta verkosta harvemmin (110 vs. 134).

  ***

  Edessä on siis molemmille haastavaa kautta pelaaville joukkueille tärkeä kohtaaminen. Koovee onnistui viemään pisteet Elenialta kauden ensimmäisessä taistossa, nyt on Teräsmiesten ryöstöretken vuoro.


  Koovee - Steelers  La 27.1. klo 18:30 AutoCenter Areena

  Alustavan tiedon mukaan ottelu on nähtävissä striiminä Fanseat Go -palvelun kautta, tarkennamme tiedotusta aiheesta ottelun alla lisäinfon myötä.

    Takaisin