Yhdessä olemme steelers

  

 • KORONATILANNE MUUTTUMASSA KANTA-HÄMEESSÄ

  (tarkennamme ohjeistuksia maanantaina 30.11.2020)

   

  Tämän paivän aikana olemme selvittäneet salibandyliiton ja F-Liigan kanssa miten tullaan toimimaan tulevien viikkojen aikana Koronavirustartunnan leviämisen ehkäisemiseksi.

  Pääsarjatason toimintaa ei tulla rajoittamaan harjoittelun eikä pelien osalta muutoin kuin mahdollisesti katsojamääriä rajaten.

  Aikuisten harrastustoiminta tullaan laittamaan tauolle eli tarkoittaa Kuntosäbä ja Virvelin Veivarit ajalle 30.11.-7.1. Miesten 4-divari joukkueen osalta selvitetään jatkuuko sarjatoiminta (palataan maanantaina 30.11. asiaan). 

  Junioreiden harrastustoiminta saa jatkua ohjeistukset huomioiden. Ensi viikolla Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy arvio liikuntatilojen auki pitämistä uudelleen alueen muu koronavirustilanne huomioiden. (Tähän asiaan palaamme ensi viikolla uudestaan).

   

  Tiedote K-HSHP 27.11.2020

  https://www.khshp.fi/…/kanta-hame-siirtymassa…/

   

  Tiedote Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy 27.11.2020

  https://www.liikuntahallit.fi/…/uusia-koronatoimenpiteita/

   

  Tiedote Suomen Salibandyliitto ry 27.11.2020

  Ohessa myös tietoa siitä mitä rajoituksia muilla leviämisvaiheessa olevilla alueilla on tehty. Näihin on syytä varautua myös tulevien viikkojen osalta Kanta-Hämeessä, joskin nämä rajoitukset eivät vielä koske Kanta-Hämettä. Rajoitukset leviämisalueilla koskevat sarjatoimintaa ja harjoittelua aikuisten sekä lasten harrastamisen osalta. Huippu-urheilu on rajoitusten ulkopuolella.

  https://salibandy.fi/…/salibandyliiton-paivitetty…/

   

    Takaisin