Yhdessä olemme steelers

  

 • Kovien Muijien valmennusjohdossa tapahtui viime viikolla isoja muutoksia, kun koko valmennus meni uusiksi. Jani "Hakki" JärvisenKai Suoraniemen ja Iiro Kakon lisäksi, aiemmista uutisoinneista huolimatta, valmennusryhmään liittyi Jari Salo. Salo tuntee joukkueen hyvin ja on ollut mukana Kovien Muijien kanssa useamman kauden ja tekee nyt paluun porukkaan.  Muijien paidassa lauantaina debytin tekee myös loppu kauden lainasopimuksella SB-prosta siirtynyt Saara Lehtonen.


  Päävalmentaja Järvinen on tyytyväinen Jari Salon liittymiseen jengiin.
  - Pari palaveria ollaan pidetty "Dunun" kanssa ja onneksi saatiin äijä messiin, Dunu tuntee pelaajat ja tuo jatkumoa sitä kautta. Erittäin tärkeä apu valmennukseen.  Ajattelemme pelistä sekä harjoittelusta samanlailla.

  Lauantaina Muijat matkaavat Jyväskylään Happeen vieraaksi. Happee löytyy sarjataulukosta sijalta 10. Happee on kerännyt kahdeksassa pelaamassaan ottelussa yhden voiton paikallisvastustaja O2:sta, näin ollen pistesarake näyttää siis kahta pistettä enemmän kuin Muijilla, jotka lähtevät metsästämään avauspisteitä. Happeen tehokkaimpana on häärinyt Aino-Maija Laaksonen tehoilla 7+2. Maaliero Happeella on pakkasen puolella 22 maalin verran. Jyväskyläläisillä on alla kirvelevät jatkoaikatappiot sarjakakkoselle SB-Prolle (8-9) ja TPS:lle (4-3). Voitonnälkää ei siis Happeelta tule puuttumaan.

  Muijat pitävät sarjassa jumbotilaa hallussaan. Pisteitä on puhtaat 0. Fakta on siis se, että pisteitä täytyy alkaa keräämään, jotta viimeinen sija voidaan hyvästellä. Maaliero on sarjan huonoin -42. Tehtyjä maaleja seitsemässä pelatussa ottelussa on 12, joten maalinteossa ei ole muuta kuin parannettavaa. Muijien tehokkaimpana pelaajana on ollut Roosa Kankare tehoin 2+2. Muijilla on alla rökäletappio 12-1 Rankoille Ankoille.


  Päävalmentaja Järvinen, odottaa lauantain taistoa mielenkiinnolla, mutta luottavaisin mielin.

  - 5 treeniä alla ennen ensimmäistä koitosta. Ollaan keskitytty harjoituksissa pallottomaan sekä pallolliseen peliin. Se mitä on harjoiteltu pitää vain siirtää itse otteluun, niin pelaamme taatusti voitosta! Perjantaina pidämme vielä ottelupalaverin harjoitusten jälkeen. 

  - Happeen vahvuudet on meillä hyvin tiedossa. Niitä lähdetään eliminoimaan. Aiomme olla Kovia muijia myös henkisesti!

   

  Happee - Steelers 19.11 klo 15.00 Jyväskylässä

    Takaisin