Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

  • Ville Lastikka jatkaa Steelersin miesten liigajoukkueessa pelaamista kaudella 2018-2019. Lastikka on solminut yhden vuoden mittaisen sopimuksen. Lastikka on viime kaudella pelannut hyökkäjänä ja takonut maaleja kauden aikana 26 ottelussa 34, ollen salibandyliigan maalipörssin kolmas. Pistepörssissä Lastikka ylti seitsemännelle sijalle runkosarjassa. Voimme siis todeta, että melkoinen pistemies on Steelersissä! Mielenkiinnolla odotamme tulevia pelejä, sillä hyvänä tutkaparina jo viime kaudelta tutut miehet Lastikka & Jonaeson jatkavat molemmat Steelersissä. Jonaeson takoi syöttöjä 23 ottelussa 25, ollen syötöpörssin 8. sijalla salibandyliigassa. Maaleja Jonaesonille kertyi 11. Näitä kahta kannattaa pitää silmällä, kun pelit on käynnissä!

    - Olen tyytyväinen jatkooni Steelersissä. Motivaatio on korkeella ja treenaaminen on hyvässä vauhdissa. Kesä treenataan hyvin ja golfataan myös, summaa Lastikka. Kokonaisuuden kannalta tämä oli hyvä vaihtoehto ja aioinkin opiskella tässä samalla niin kuin viime kaudellakin.

    Päävalmentaja Petri Kemppainen on syystäkin tyytyväinen saadessaan pitää Lastikan joukkueessa. Ville tuo hyvää virtaa joukkueeseen ja tulee olemaan tärkeässä roolissa ensi kaudella, kertoo Kemppainen.

    Yksi yhteinen toive Lastikalla ja Kemppaisella on seuraajille, nyt kausikortti ostoksille ja nähdään sitten peleissä! Kausikortit nyt vain 49€. Kausikorttikampanja on voimassa 30.6. asti.

      Takaisin