Yhdessä olemme steelers

  

 • Steelersin miesten edustusjoukkueen kausi jatkuu lauantaina kotiottelulla Iittala hallissa, kun ÅIF saapuu vieraaksi Sipoosta. Kaksi alavireisesti kauden aloittanutta joukkuetta hakevat kauden avauspisteitä, joten luvassa on varmasti kova taistelu koko 60 minuutin edestä.

  ÅIF:n alkukausi on tuloksien valossa alkanut samojen haasteiden äärellä, kuin Steelersinkin. Kolmeen otteluun kolme tappiota ja jokaisessa ottelussa päästettyjä maaleja on ollut vähintään kahdeksan. Viime kaudella kymmenenneksi sijoittunut sipoolaisryhmä on menettänyt viime kaudesta kokeneet Atte ja Antti Huovisen sekä Jan Qvickström-Hellingin, jotka on totuttu näkemään vastuunkantajien rooleissa vuosien ajan. Nuorennusleikkaus on ollut odotettavissa myös Sipoossa, nähtäväksi tällä kaudella jää miten nykyinen pelaajisto kasvaa uusiin rooleihinsa.

  Kotijoukkue Steelersin otteet kolmeen ensimmäiseen sarjaotteluun eivät ole menneet halutulla tavalla, vaan joukkue on ajautunut sarjataulukon pohjalle Happee Steamersin, ÅIF:n ja Tiikereiden seuraksi. Etenkin viime viikon tuplapeliviikonloppu aiheutti valmennukselle varmasti enemmän kysymyksiä, kuin vastauksia. Kolmen ottelun jälkeen Teräsmiesten verkkoon on tehty keskimäärin lähes yhdeksän maalia per ottelu, kun taas maalinteossa on onnistuttu noin viisi kertaa ottelua kohden. Nuorentuneella ja ison vaihtuvuuden kokeneella joukkueella on kokonaisvaltaisessa viisikkopelaamisessa vielä runsaasti tekemistä, mutta valmennusryhmällä on tiukasti katse tulevassa.

  ”Viime viikonloppu on nollattu ja seuraavaan peliin lähdetään vain pisteet mielessä. Kuluvalla viikolla ollaan käyty joukkueen kanssa videoiden kautta pallotonta peliä läpi ja ollaan siihen tuotu uusia asioita. Kyllä me siitä lähdetään, että omiin tulleita maaleja pitää rankasti tiputtaa mikäli pisteitä tässä sarjassa halutaan ottaa”, paaluttaa päävalmentaja Ville Into.

  Vaikeasta alkukaudesta huolimatta Teräsmiehistä on löytynyt onnistujia. Santeri Korhonen on tehnyt kolmeen otteluun mukavat 3+4 tehopisteet, Jose Takala 3+2 ja Patrik Salmensaari 3+1. Steelersin kokeneemman kaartin voi odottaa pelien edetessä ottavan vielä enemmän roolia ja vievän joukkuetta esimerkin voimalla eteenpäin, joten positiivista kehitystä on lupa odottaa koko joukkueelta.

  ”Joukkueessa on kuitenkin vaikean alkukauden jälkeen hyvä henki päällä ja me tiedetään, että pelimme kehittyy ja sitä kautta myös pistepussiin saadaan täytettä”, Into päättää luottavaisena.

  Steelers – ÅIF lauantaina 01.10.2022 Iittala Hallissa kello 17.00.

    Takaisin