Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Mikko Ruokolainen on pelannut debyyttinsä jälkeen tasaisen varmasti ykköskentän takana. Kuva: Riku Hasari

  Steelersin miesten edustusjoukkue saa lauantaina vastaansa Salibandyliigassa toisena majailevan EräViikingit. Ennakkoon hämeenlinnalaisille on tarjolla vain ja ainoastaan iso altavastaajan rooli

  EräViikingit ovat suorittaneet tasaisesti koko kauden häviten koko kaudella vain kolme peliä, joista kaksi sarjakärki Classicille ja yhden Steelersiä kurittaneelle TPS:lle. Fuusiojoukkueen yhteenhitsautumisen voidaan sanoa siis sujuneen hienosti ja siitä osoituksena pieneksi peikoksi muodostuneen Classicin kukistaminen Suomen Cupin loppuottelussa.

  Steelersin kausi sen sijaan on ollut nousujohteinen, kuten ennakoissa ja raporteissa on tullut useasti todettua. Viimeisestä kymmenestä pelistä otetut seitsemän voittoa kertovat kovaa kieltä joulutauolla tehdystä työstä. Lisäksi kun kentällä katsoo esimerkiksi Iiro Nurmisen ja Timo Johanssonin voitontahtoa on helppo sanoa, että tärkeät johtavat pelaajat ovat ottaneet roolia kauden tärkeimmillä hetkillä.

  EräViikinkien kokoonpanosta ei salibandyväelle tuttuja maajoukkuemiehiä puutu, joten nostetaan esille viime aikoina osakkeitaan nostanut Kevin Söderling, joka on kahdessa viimeisessä ottelussa tehnyt 6 pistettä (4+2). Steelersin miehistö taas kärsi TPS –pelissä muutamia uusia loukkaantumisia, joten nähtäväksi jää millaisella rosterilla Vantaalle lopulta lähdetään.

  Teräsmiehille siis tarjolla usein kyllä hyvin päälle sopinut altavastaajan viitta ja hyvä mahdollisuus nähdä, minkälaisessa muotissa esimerkiksi oman pään puolustuspelaaminen on. EräViikingit tulee luultavasti pitämään palloa suuren osan ajasta ja vierasjoukkue yrittää käyttää katkot hyväkseen. Steelersin miesten edustusjoukkueen päävastustajat kohdataan kuitenkin vasta ensi viikolla, kun vastaan asettuvat Koovee ja LASB.

  Ottelua voit seurata Salibandyliiton tulospalvelussa.
   

  Tagit: miehet  
    Takaisin