Yhdessä olemme steelers

  

 • Timo Kankaanpää tekee paluun Hämeenlinnaan Mikkelin Hatsinasta. Kuva: Anne Hytönen

  Vahvassa vireessä olevat Teräsmiehet saavat riveihinsä liigakokemusta Tuomas Mikkolan, Timo Kankaanpään ja Juha Jokisen muodossa. Mikkola ja Jokinen edustivat Steelersiä myös edellisellä kaudella, Kankaanpää palaa kotikaupunkiinsa Mikkelin visiitiltä.


  Päävalmentaja Jussi Sihvonen on mielissään miehistön täydentymisestä.

  -Saatiin rosteriin lisäleveyttä vielä kesken kauden joka osaltaan osoittaa, että olemme tällä kaudella tehneet onnistuneita muutoksia toimintatavoissa ja -kulttuurissa.  Meille tärkeää oli ottaa meidän näköisiä pelaajia, jotka ovat valmiita sitoutumaan ja tekemään paljon töitä. Lisäksi arvostan todellista halua kuulua juuri tähän joukkueeseen. Jokaisella kolmesta pelaajasta on aiempaa kokemusta liigasta ja he tuovat mukavasti kilpailua pelipaikoille. Olen erittäin tyytyväinen vahvistuksiin.

  Keskushyökkääjän paikkaa pelaava Timo Kankaanpää siirtyy Teräsmiehiin Mikkelin Hatsinasta (2 div.), jota hän ehti edustaa 3,5 kautta siirtyen nyt siis takaisin kotikaupunkiinsa. 25-vuotias Kankaanpää on pelannut Salibandyliigaa FT Trackersin riveissä kaudella 2010-2011 ja Divari Steelersin riveissä vuosina 2011-2013. Trackersin riveissä Timo pelasi 21 ottelua tehoin 5+2=7 ja Steelersin riveissä kasassa on 52 ottelua sekä tehot 9+18=27.

  Kankaanpää on iloinen paluusta tuttuihin ympyröihin.

  - Olen seurannut Steelersin pelejä ahkerasti siitä asti, kun 3,5 vuotta sitten lähdin ja sain nyt Mikkelissä opinnot siihen kuntoon, että paluu oli mahdollinen. Hienosti jätkät on tällä kaudella taistelleet ja saivat koneen kunnolla käyntiin ennen joulua. Toivotaan, että tämä syke jatkuu pitkälle kevääseen. Jätkät on ottaneet minut hienosti vastaan ja henkilökohtaisena tavoitteena on kehittyä pelaajana mahdollisimman paljon tällä kaudella ja päästä liigan vaatimalle tasolle. Siinä samalla yritetään auttaa joukkuetta menestymään ja saavuttamaan asetetut tavoitteet.

  Päävalmentaja Sihvonen on luonnollisesti tyytyväinen uudesta vahvistuksesta keskikaistalle.

  -Timo on hyvä kahdensuunnan sentteri joka on saanut paljon itseluottamusta ja rauhallisuutta iän myötä. Urheilullinen ja tavoitteellinen kaveri, joka nostaa treeneissä tekemisen tasoa. Osaa puolustaa ja vetokin alkanut kohoamaan.


  Tuomas Mikkola oli tärkeä palanen viime kevään Divarin pudotuspeleissä. Kuva: Juha Reinikainen

  Kokenut Tuomas Mikkola palaa Teräsmiehiin puolestaan pieneltä pelitauolta. 31-vuotias puolustaja on tehnyt pääsarjadebyyttinsä jo kaudella 2004-2005 Hattelmalan Urheilijoiden riveissä ja edusti Teräsmiehiä myös viime kaudella. Pelejä Salibandyliigassa miehellä on plakkarissa 103 kappaletta tehoilla 9+19=28 ja Divarissa 139 tehoilla 43+56=99.

  Monikäyttöinen puolustaja on mukava lisä valmennuksen palettiin.

  -Tuomas on kokenut ja varma puolustaja jolle voi antaa vastuuta myös kaikissa erikoistilanteissa. Hyvä pelikäsitys ja tuo rauhallisuutta sekä pallollista varmuutta puolustukseen, kommentoi päävalmentaja Sihvonen.


  Juha Jokisella on kasassa jo lähes 200 miesten pääsarjojen runkosarjaottelua. Kuva: Juha Reinikainen

  Myös Juha Jokinen on konkariosastoa ja edusti vielä edelliskaudella Teräsmiehiä. Alkukauden Jokinen on torjunut Kalvolan Keihäässä (3 div.), josta tie vie taas tuttuihin ympyröihin. Juhalla on taskussa 72 ottelua liigakentiltä FT Trackersin riveistä, sekä 110 ottelua Divaria Steelers-paidassa.

  -Juha on rutinoitunut ja nopea liigaveskari, joka tuo kilpailutilannetta ja turvaa maalivahtiosastolle. Haluaa kehittyä jatkossakin ja tehdä töitä sen eteen, kommentoi päävalmentaja Sihvonen tuttua maalivahtivahvistusta.

  Kaikki kolme pelaajaa ovat edustuskelpoisia tämän viikon lauantaina, kun Teräsmiehet matkaavat Pasilan Urheiluhalliin M-Teamin vieraaksi. Kotiyleisön silmien edessä miehet ovat nähtävillä lauantaina 14.1., vastassa tällöin on Rauman SalBa.

  Tagit: miehet  
    Takaisin