Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Steelersin naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Jani Perkonmäki sekä apuvalmenteja Jani Vatanen on vapautettu tehtävistään. Päävalmentajaksi tiistaista 9.11. alkaen siirtyy pitkän salibandyuran pelannut ja usean vuoden junioreita sekä Steelersin miesten edustusjoukkuetta Divarissa valmentanut Jani "Hakki" Järvinen.  Järvisen talvesta ei salibandy tule puuttumaan, sillä hän työskentelee Steelersille ja hyppää valmennuspestiin vielä oman työnsä ohessa.

  Apuvalmentajaksi ryhtyy Kai Suoraniemi.  Tiimi täydentyy fysiikkapuolen osaaja Iiro Kakolla.

  Steelersin toiminnanjohtaja Noora Lavonen kommentoi haastavaa ratkaisua seuraavasti.

  - Joukkueen kausi ei ole lähtenyt toivotusti liikkeelle ja vaikka syitä sekä osallisia tähän on luonnollisesti monia, päädyimme tällaiseen ratkaisuun. Haluamme kiittää erityisesti Jani Perkonmäkeä hienosta työstä ja joukkueen nostamisesta liigaan täksi kaudeksi. Katsoimme, että joukkueen toimintakulttuurin muutos on kuitenkin välttämätön tässä kohtaa sarjapaikan säilyttämiseksi.

  Uudella valmennustiimillä ja joukkueella alkaa avauspisteiden metsästys reilun viikon kuluttua kun joukkue matkaa Jyväskylään sijalla 10 olevan Happeen vieraaksi. Joukkueella ei ole kasassa pisteitä kauden seitsemästä ensimmäisestä ottelusta ja se on suoran putoajan paikalla. Karsijan paikalle on matkaa kuitenkin vain kaksi pistettä ja putoamisuhan ulkopuolellekin viisi pistettä, kun kautta on jäljellä vielä 15 ottelua.

  Päävalmentaja Jani Järvinen kommentoi haastetta seuraavasti:

  - Tavoite on selkeä eli, sarjapaikan säilyttäminen. Haaste on kova mutta samalla se motivoi ihan älyttömästi.

  - Uskon sarjapaikan säilymiseen, kun lisätään päivittäisen harjoittelun tasoa ja jengi sitoutuu harjoittelemiseen niin hyvä tulee. Pelillisesti itselläni on selkeä visio miten tullaan pelaamaan jatkossa. Tarkennukset pallottomaan sekä pallolliseen peliin tulevat näkymään kentällä. Tärkeintä on tutustua nyt joukkueeseen ja keskustella mitkä tekijät vaikuttavat siihen, että ollaan jatkossa parempia.

   

   

  11.11. klo 10.58 Alkuperäisestä tiedosta poiketen apuvalmentajaksi uutisoitu Jani Järvinen ei ole mukana uudessa valmennustiimissä.

    Takaisin