Yhdessä olemme steelers

  

 • Kuvateksti: Rosa Huuskonen, Tanja Lehtonen, Ilona Ihalainen, Jenni Santaluoto, Venla Vuorio ja Marika Haakana pelaavat Steelersin Naisten F-liigajoukkueessa kaudella 2021–2021.

  Jenni Santaluoto ja Ilona Ihalainen liittyvät naisten F-liigajoukkueen vahvuuteen. Lisäksi Steelersissä jatkavat Rosa Huuskonen, Venla Vuorio, Tanja Lehtonen ja Marika Haakana.

  ”Nämä ovat kaikki erittäin tärkeitä sopimuksia meidän ensi kauden joukkueen runkoa ajatellen”, sanoo naisten F-liigajoukkueen päävalmentaja Timo Viitanen.

  Joukkueen rakentaminen alkoi maaliskuussa, kun Viitanen aloitti vastuuvalmentajana.

  Viitanen toivottaa Santaluodon ja Ihalaisen tyytyväisenä tervetulleeksi Steelersiin.

  ”Loistavaa saada kaksi motivoitunutta, eteenpäin menevää pelaajaa. He tulevat meille Divarista, mutta jo lyhyessä ajassa on käynyt selväksi että kyse on todella hyvistä, määrätietoisista pelaajista”, Viitanen jatkaa.

  Jenni Santaluoto on pelannut Divaria Keravan Blackbirdsissä.

  ”Steelersiin tulin, koska on halu kehittyä ja saada uusia kokemuksia pelaajana”, Santaluoto kertoo. Hänellä on myös entuudestaan ollut käsitys Steelersistä ”hyvänä porukkana”, johon olisi mukava tulla.

  Vahvuuksikseen Santaluoto listaa nopeuden ja hyvän asenteen ja taistelutahdon.

  Ilona Ihalainen puolestaan tulee Steelersiin Divarin Kirkonummi Rangersista.

  Ihalaisen ensimmäiset askeleet Steelersissä ovat sujuneet loistavasti.

  ”Minulla on heti ollut tervetullut olo, joukkue on ottanut hyvin vastaan”, Ihalainen sanoo.

  ”Myös valmennustiimistä jäi heti hyvä fiilis. Uskon, että pääsen kehittymään pelillisesti ja myös hyödyntämään vahvuuksiani tässä joukkueessa.”

  Ihalainen kuvailee itseään pelaajana vauhdikkaaksi.

  ”Mutta tykkään silti pelata järkevää pallollista peliä. Persoonana tuon joukkueeseen varmasti rentoutta ja positiivista energiaa”, Ihalainen sanoo.

  Naisten F-liigajoukkuetta kokoavat paraikaa päävalmentaja Timo Viitanen sekä Steelersin hallituksen varajäsen Jari Salo ja naisten joukkueen manageri ja Steelersin hallituksen jäsen Kai Lindfors.

  Salo on positiivisella mielellä kahden tulokkaan suhteen. 

  ”He tulevat tietysti F-liigaan Divarista, joten siksi on ihan turha ladata mitään erityispaineita heidän suuntaansa, mutta itsellä on täysi luotto siihen, että nämä pelaajat löytävät oman paikkansa joukkueessa ja että heidän vahvuuksistaan on meille paljon hyötyä.”

  Naisten F-liigajoukkueen rakentajien mukaan useiden pelaajien kanssa neuvotellaan paraikaa. Mukana on myös ”pari–kolme” kovan luokan värväystä, jotka toteutuessaan vahvistaisivat Steelersin joukkuetta merkittävästi.

    Takaisin