Yhdessä olemme steelers

  

 • Nico Jonaesonin hieno alkukausi palkittiin maajoukkuepaikalla. Kuva: Riku Hasari

  Nico Jonaeson on valittu uunituoreen Suomen miesten U23-maajoukkueen ensimmäiseen otteluun, joka pelataan Tsekkiä vastaan jo tulevana viikonloppuna Mosahallissa Helsingin Tapanilassa. Jonaeson sai komennuksen lyhyellä varoitusajalla, kun joukkueen valmentajat Lasse Eriksson ja Mikko Lehto valitsivat miehen täydentämään joukkuetta.

  Loistavaa ensimmäistä liigakauttaan pelaava Jonaeson on iskenyt kuluvan kauden 19 ottelussa tehot 11+12=23 ja on joukkueen pistepörssin kolmantena. Hyvinkään mailataituri on monipuolistanut peliään molemmissa päissä kenttää ja hyvät otteet saavat nyt hienon palkinnon.

  -Valinta on selkeä viesti pelaajille, että he ovat tehneet oikeita asioita arjessa ja suunta on oikea. Pelaajat saavat varmasti buustia arkiseen ahertamiseen valinnan jälkeen, kommentoi U23-maajoukkueen päävalmentaja Lasse Eriksson valintoja Salibandyliiton tiedotteessa.

  Maajoukkuedebyytti pistää rennonkin pelimiehen hieman jännittämään.

  -Totta kai hieman jännittävät tunnelmat tässä on, kun ei oikein osaa odottaa mitä on luvassa. Aina on ollut sellainen pieni haave, että saisi pukea Suomi-paidan päälle, joten on kyllä mahtavat fiilikset. Varmasti hieno kokemus on edessä.

  Tilanne on uusi, mutta muutama asia on varma.

  -On selvää, että kovatasoinen matsi tulossa. Saan haastaa itseäni aivan varmasti.

  Tavoitteet otteluun ovat kirkkaat.

  -Tavoitteena on todistaa itselle ja muille, että pärjää noinkin korkealla tasolla. Ja kuten aina, maalikin olisi hieno tehdä.

  Joukkueen päivitetyn kokoonpanon löydät täältä.

  Ottelu pelataan siis Mosahallissa sunnuntaina 5.2. klo 11:45 alkaen. Jonaeson nähdään seuraavan kerran tositoimissa kotiyleisön edessä torstaina 9.2., kun tärkeässä pudotuspelikamppailussa vastaan asettuu Indians.

    Takaisin