Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Isännät olivat Espoon perjantai-illan mittelössä alusta lähtien edellä, mutta Teräsmiehet taistelivat tiukasti ja taipuivat lopulta vaan maalilla lukemin 8-7 (3-1, 2-3, 3-3).

  Myös eilen tositoimissa olleiden Teräsmiesten ottelun alku jätti toivomisen varaan. Kotijoukkueen Eino Pesu iski jo ajassa 1:44 ja Markus Markkola lisäsi taidokkaalla rangaistuslaukauksella johtoa ajassa 11:40. Seuraavan kerran iski kuitenkin Steelers ja vieraiden illan hahmo Iiro Nurminen (2+1) ajassa 14:20. Kotijoukkue kuittasi tämän kuitenkin lähes välittämösti Jesperi Lindforsin toimesta ja erätauolle siirryttiin lukemista 3-1.

  Erän alut olivat tänään myrkkyä, eikä toinen erä tehnyt tässä poikkeusta. Eino Pesu vei illan toisellaan Oilersin jo 4-1 johtoon aivan erän alussa. Tämän jälkeen käynnistyi kuitenkin Steelersin kone. Ensin iski tänä vuonna nuorten maajoukkueessakin esiintynyt Samuli Grönfors (1+1), välissä Oilersille tuikkasi Casper Pfitzner, mutta tämän jälkeen Daniel Megyaszai (1+0) ja Iiro Nurminen täydensivät hämeenlinnalaisittain hyvän erän osumillaan. Tauolle siis lukemista 5-4.

  Kolmas erä jatkoi tuttua trendiä ja Oilers karkasi heti alussa 7-4 johtoon. Teräsmiehet eivät jääneet kuitenkaan ihmettelemään vaan Nico Jonaeson ja Aleksi Kulmala kutistivat johdon yhteen maaliin. Mutta kuten torstaina Nokian KrP:tä vastaan, loppu oli jäähyjen ja huonon kurin sävyttämä. Casper Pfitzner iski illan toisensa kahden miehen ylivoimalla ajassa 59:01 ja Timo Johanssonin kavennus ajassa 59:34 oli enää laiha lohtu.

  Päävalmentaja Jussi Sihvonen näki hyvääkin Teräsmiesten pelissä viime kauden finalistia vastaan.

  -Oltiin kyllä täysin telineissä ensimmäisessä erässä, mutta iso ryhtiliike toiseen erään ja taas taisteltiin loppuun saakka pisteistä. En voi olla täysin pettynyt, koska pelissä oli paljon hyvääkin, mutta nolla pistettä on tasan nolla pistettä. Lopussa otettiin kaksi aivan turhaa jäähyä jotka hankaloittivat takaa-ajoa, mutta näistä on pakko alkaa oppimaan. Joukkue kun pelaa limiitillä, niin varmasti pärjätään mitä hyvänsä joukkuetta vastaan. Nico Jonaeson ja Iiro Nurminen olivat hyviä ja vaarallisia läpi ottelun ja Jere Liljenbäck johti puolustusta esimerkillisesti. Vähän malttia niin hyvä tästä tulee.

  Seuraavaksi pallo on keskellä Turussa ke 19.10. TPS:n vieraana. Ryöstöretki Turkuun kuulostaa oikein hyvältä.

    Takaisin