Yhdessä olemme steelers

  

 • Steelersin miesten edustusjoukkue pelaa neljä ottelua viikon sisään. Rypistys alkaa keskiviikkona, kun hallitseva suomenmestari Classic saapuu vierailemaan Elenia Areenalle. Lauantaina vuorossa on Lahden Suurhallissa pelattava odotettu kohtaaminen LASB:n kanssa ja sunnuntaina Elenia Areenalla pisteistä Teräsmiesten kanssa taistelee Koovee. Pelisuman päättää keskiviikkona 23.11. Palokassa pelattava Teho Sport Suomen Cupin 6. kierroksen ottelu Happee Steamersia (2 div.) vastaan.

  Steelersin miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Jussi Sihvonen antaa hieman kritiikkiä sarjaohjelman rakenteesta.

  -Täytyy kyllä vähän ihmetellä meidän sarjaohjelmaa, kun vuoroin pelataan ryppäissä ja vastapainoksi on taas pidempiä taukoja. Tämä reilu viikko on todellinen härkäviikko kun lyhyeen aikajänteeseen pelataan viisi ottelua, joista tällä viikolla kolme.

  Ensimmäinen vastustajista on sarjataulukon perusteella kovin, sillä yhden tappion tällä kaudella kärsinyt Classic löytyy sijalta kaksi.

  -Classic on hallitseva suomenmestari ja ottelussa ei ole meille muuta kuin voitettavaa. Hyvä päästä testaamaan uusia juttuja kovinta mahdollista vastustajaa vastaan, muistuttaa Sihvonen.

  Keväällä viisi kertaa Elenia Areenalle ennätysmäärän katsojia vetänyt paikallisottelu on odotettu tapahtuma myös joukkueen sisällä. Tällä kertaa ottelu pelataan siis LASB:n kotiareenalla Lahden Suurhallissa.

  -LASB-ottelua varmasti jokainen tämän alueen salibandyihminen odottaa vesi kielellä. Läpeensä tuttu entinen joukkue vastassa nykyisellä joukkueella ja varmasti "derby" tulee olemaan syyskauden kliimaksi ainakin henkisellä puolella. Varmasti hieno tapahtuma tulossa jossa ei sääliä tunneta, anneta tai juuri anteeksi pyydellä, kommentoi toissa kaudella lahtelaisia luotsannut Sihvonen.

  Sunnuntainen Koovee-ottelu on perhepeli ja Steelers toteuttaa tällöin yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeenlinnan yhdistyksen kanssa hyväntekeväisyystempauksen, josta saadut lelut lahjoitetaan joululahjaksi vähävaraisten perheiden lapsille.

  Päävalmentaja Sihvonen tietää, että myös sunnuntaille on löydyttävä virtaa.

  -Koovee-peliin ladataan sitten se mitä vielä jäljellä on. Harmittavasti kaksi päävastustajaa kohdataan kovassa ruuhkassa, kun molemmat vastustajat saavat viikon tauon ennen ottelua meitä vastaan. Muttei mennä minkään taakse ja näitä varten sitä on kesä treenattu, muistuttaa Sihvonen.

  Tämän viikon otteluiden aikataulut:
  Ke 16.11. klo 18:30 Steelers - Classic @ Elenia Areena
  La 19.11. klo 18:30 LASB - Steelers @ Lahden Suurhalli
  Su 20.11. klo 18:00 Steelers - Koovee @ Elenia Areena

    Takaisin