Yhdessä olemme steelers

  

 • Tuore urheilutoimenjohtaja Petri Torni ohjeistaa miesten edustusjoukkueen Lauri Viitalaa. Kuva: Riku Hasari

  Avoimiin työpaikkoihin runsas määrä hakemuksia. Petri Torni on aloittanut työnsä urheilutoimenjohtajana, seuratyöntekijänä aloittaa puolestaan Jonna Jansson.

  Menneellä kaudella Jussi Sihvosen aisaparina miesten edustusjoukkueen valmennuksessa operoinut Petri Torni on valittu Steelersin urheilutoimenjohtajan tehtävään. Aiemmin mm. Joensuun Josbassa Salibandyliigajoukkuetta valmentanut Torni oli myös päävastuussa seuran A-poikien ja M2-joukkueen valmennuksesta. Torni jatkaa valmennusta seurassa myös uuden työnsä ohessa.

  -Hyvät on fiilikset, olen otettu että olen tullut valituksi juuri Steelersin urheilutoimenjohtajaksi, kommentoi Torni tuoreeltaan.

  Joensuusta Hämeenlinnaan vuosi sitten saapuneella Tornilla on hyvä kuva seuran nykytilanteesta.

  -Steelersissä on tehty tosi hyvää työtä ja seura on kehittynyt yhdeksi maan suurimmista seuroista. Seuran lippulaiva miesten edustus säilyi liigassa tänä vuonna ja junioripuolella monet ikäluokat pelasivat SM-sarjaa. Nämä kertovat seurassa hyvin tehdystä työstä. Toivoisin että tulevaisuudessa Steelersistä tulee nousemaan pelaajia omien ikäluokkien maajoukkueisiin, koska pelaajien kehittäminen on yhtä tärkeää kuin joukkueiden menestys, linjaa Torni.

  Myös seuran kehittämistä ja tulevaisuutta on työssään tänään aloittanut Torni ehtinyt miettiä.

  -Ensimmäisenä tulee mieleen maalivahtivalmennuksen ja fysiikkavalmennuksen kehittäminen koko seurassa, seuran omat lajivalmennuskoulutukset ja avoimen keskustelukulttuurin kehittäminen seuran eri toimijoiden välillä. Tulen käymään keskusteluja kaikkien seuran valmentajien kanssa ja sitä kautta kartoittamaan mitä ajatuksia ja haluja valmentajilla on seuran toiminnan suhteen. Seura pystyy kehittymään kun asioita tehdään yhdessä. Yhdessä olemme Steelers.

  Toiminnanjohtaja Noora Lavonen on tyytyväinen rekrytointiprosessiin.

  -Saimme tukun varteenotettavia hakemuksia ja olen erittäin iloinen, että työtehtävät herättivät näin laajalti kiinnostusta ympäri maan.

  Menneellä kaudella seuran valmennuskaartiin liittynyt Torni saa Lavoselta kehut.

  -Petri on jättänyt itsestään erittäin positiivisen kuvan seuran näkökulmasta ja omaa erittäin vankan lajitietämyksen ja valmentajakoulutuksen. Petri jakaa myös seuran valmennukselliset arvot ja tulee levittämään tietotaitoaan seuran valmennuksen parissa.

  Seuratyöntekijäksi valittiin Jonna Jansson, jolla on vuosien vapaaehtoistyön pohjalta vankka tietämys salibandyjoukkueiden ja -seuran arjesta.

  -Jonnan lähtötiedot ovat niin hyvät, että hän pääsee varmasti heti kiinni työhönsä, kertoo Lavonen tyytyväisenä.

  Steelers Hämeenlinna ry kiittää kaikkia työtehtävistä kiinnostuneita ja rekrytointiprosessiin osallistuneita. Tiedotamme työntekijöiden tarkemmista työnkuvista lähiviikkoina.

    Takaisin