Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Kuvateksti: Hämeen Sanomien juttu Steelersin leiristä kesäkuulta 2014.

  Steelersin miesten F-liigajoukkueen pelaajat Pyry Kauppinen ja Henri Aallonen ohjaavat omia nimiään kantavaa Steelersin junnuleiriä 14.-17. kesäkuuta.

  Leirille voi yhä ilmoittautua tällä lomakkeella.

  Pyry Kauppisella, 18, oli hauskaa Steelersin kesäleireillä junnuna.

  ”Ne oli tietyllä lailla aina kesän kohokohtia. Meiltä oli joukkueesta paljon siellä pelaajia, oltiin aina sovittu, että mennään sinne. Siellä oli aina mukavaa.”

  Hämeen Sanomien toimittaja ja kuvaaja kävivät joka kesä tekemässä jutun Salibandyhallilla Steelersin leiristä, ja kesällä 2014 leirin ohjaaja Jussi Korhonen, Trackersin ja Classicin entinen liigapelaaja ja Steelersin silloinen junioripäällikkö, laittoi Kauppisen vastailemaan toimittajalle ja poseeraamaan kuvaajalle.

  Jutussa ”Savolaisen salibandykoulu täynnä liikunnan riemua” nuori pelaajanalku kertoo 11-vuotiaana olevansa innoissaan leiristä.

  ”Tykkään syötellä ja tehdä maaleja, mutta maalinteko on mieluisinta. Voittaminen ja maalinteko ovat hienointa lajissa”, nuori Kauppinen sanoo ja lisää, että alkamassa on viides kausi seurassa.

  11-vuotias peluri kertoo vuonna 2014 julkaistussa jutussa myös kainostelematta joukkueen hyvin sujuneesta kaudesta:

  ”Olimme eliittisarjassa kakkosia. Talven aikana pelasimme viisi turnausta, jotka kaikki voitimme. Viimeisin turnaus oli kolmisen viikkoa sitten Tallinnassa. Voitimme myös sen.”

  ”Oho, mä olin kokonaan unohtanut tällasen jutun!” Kauppinen sanoo nyt naurahtaen.

  Tuolloin leirit kantoivat usein Mika Savolaisen, hämeenlinnalaisen peliuransa jo lopettaneen salibandysuuruuden nimeä. Savolainen on entinen Hämeenlinnan Trackersin liigapelaaja, joka pelasi myös tamperelaisessa Classicissa monta kautta voittaen sekä Suomenmestaruuden että kaksi maailmanmestaruutta. Viime kaudella hän oli Steelersin liigajoukkueen valmennustiimissä ja jatkaa tulevalla kaudella valmennuksen mentorina.

  Nyt Kauppinen on itse vetämässä leiriä, mitä aatoksia siitä herää?

  ”No toivon, että niillä junnuilla, jotka meidän leirille tulee, olisi yhtä mukavaa kuin itsellä oli silloin pienenä Steelersin leireillä”, Kauppinen vastaa.

  ”Leireillä oli aina hauskaa, koska siellä pelattiin paljon, ja niin myös Henun ja mun leirillä tullaan pelaamaan paljon.”

  Toistaiseksi leirille on ilmoittautunut noin 25 pelaajaa.

  ”Se on hyvä määrä, ja totta kai mukaan mahtuu vielä lisääkin pelaajia. Sinne vaan, jos ei ole muuta tekemistä!”

  Pyryn ja Henun pelileiri järjestetään Loimua-areenalla 14.-17.6. Mukaan ehtii vielä ilmoittautua.

  Leiri-infoa tästä, ilmoittautuminen tällä lomakkeella.
   

    Takaisin