Yhdessä olemme steelers

  

  • Laineen valmennustiimin täydentävät riihimäkeläisestä RSS Panthersista siirtyvä Tommi Ojala sekä jo Kemppaisen valmentajaringissä häärineet Juuso Silén ja fysiikkavalmentaja Jarmo Törmänen.

    Laine on entinen liiga- ja maajoukkuepelaaja, joka vuoden 2006 MM-kisojen jälkeen siirtyi valmentajaksi. Hän on työskennellyt muun muassa Tapanilan Erän junioriorganisaatiossa, viimeiset seitsemän vuotta ikäluokkavalmentajana. Ennen valmentajanuraansa mies ennätti pelata reilut neljä vuotta Ruotsissa ja vuoden Sveitsissäkin.

    Laineen valmentajakvartetti on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Steelersin kanssa. Käytännössä Laineella on 11 runkosarjan ottelua aikaa kammeta liigajumbo kuiville.

    – Sitä lähdetään tekemään panemalla ensiksi perusasiat kuntoon. Mitään ihmeitä ei edes tarvita, sillä joukkueessa on kyllä potentiaalia. Ensimmäiset harjoitukset vedän joukkueelle tänään (perjantaina). Pikkuhiljaa lähdemme etenemään tukemalla erilaisia pelinrakenteita ja sen jälkeen pisteitäkin alkaa tulla, Laine suunnittelee. (Hämeen Sanomat)

      Takaisin