Yhdessä olemme steelers

  

 • Naisten salibandyliigassa pelaava Hämeenlinnan Steelers saa uuden puolustajan. Syyskaudella vaisusti pelanneen joukkueen riveihin liittyy Rebekka Väyrynen, 27, joka on hämeenlinnalaisille salibandyn ystäville tuttu pelaaja muutaman vuoden takaa.

  Väyrynen pelasi Steelersin liigajoukkueessa vielä syyskaudella 2014. Sen jälkeen hän on pelannut Ruotsin liigassa Falunin joukkueessa ja viimeksi Borlängenin kokoonpanossa 2. divisioonassa. Väyrynen palaa pelikentille vuoden tauon jälkeen. Steelersissä hän uskoo kuitenkin pääsevänsä taas pian vauhtiin.

  – Todella innoissani tartuin mahdollisuuteen palata Suomeen ja Hämeenlinnaan. Tarkoitus on pikkuhiljaa päästä mukaan pelikuvioihin, Väyrynen suunnittelee.

  Väyrynen on mukana jo lauantaina, kun Steelers palaa joulutauolta liigapeleihin. Sarjajumbo lähtee tavoittelemaan kauden ensimmäistä voittoaan Tampereelle, missä joukkue kohtaa liigan kärkijoukkueen Classicin.

  Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen uskoo uuden pelaajansa sopivan hyvin joukkueensa takalinjoille.

  – Rebekka on kokenut ja pallovarma pakki, joka pystyy tukemaan hyvin myös hyökkäyspeliä. Emme odota häneltä kuitenkaan aluksi mitään ihmeitä, mutta katsotaan, mikä on tilanne keväämmällä. Hänellä on hyvää aikaa ajaa itseään sisään joukkueeseen, sillä lauantain Classic-pelin jälkeen meillä on seuraavana viikonvaihteena kaksi peliä ja sen jälkeen on edessä lähes kuukauden mittainen tauko, Järvinen muistuttaa.

  HäSa

   

  Rebekan pelaaajakorttiin pääsee tutustumaan tästä

   

  Lisäksi joukkueen jättää Elvira Tyrmi, joka palaa takaisin Joutsenon Katajaan.

  Tagit: naiset  
    Takaisin