Yhdessä olemme steelers

  

 • Joukkueen alkukaudella on riittänyt haasteita, uskoa on kuitenkin tulevaan. Kuva: Riku Hasari

  Sunnuntaina Rauman kauppaoppilaitoksessa käytiin kiivas taisto kahden sarjataulukon pohjalle juuttuneen joukkueen välillä. Maalin pelinä pitkään pysynyt ottelu kallistui kolmannessa erässä lopulta kotijoukkue SalBalle, joka piti pisteet Raumalla lukemin 9-5 (2-2, 2-1, 5-2).

  Teräsmiehet saivat otteluun loistavan startin, kun pirteästi viimeisissä otteluissa esiintynyt Antti Aarnio vei vieraat 0-1 johtoon ajassa 1:34 Iiro Nurmisen syötöstä. Kotijoukkue nappasi kuitenkin kuskin paikan maalaten ensimmäisellä kymmenminuuttisella kahdesti Joni Rokosan (1+1) ja Antti Vuorisen (3+1) osuttua tolppien väliin. Julius Aaltonen niittasi kuitenkin taukolukemiksi 2-2 Ville Lastikan (1+1) loistavasta syötöstä.

  Toisen erän alkuun molemmat joukkueet pääsivät kokeilemaan johtomaalin tekoa ylivoimalla, mutta tuloksetta. Jani Lehtoniemi (3+3) kuitenkin kotijoukkueen reilun seitsemän minuutin pelin jälkeen johtoon Vuorisen esityöstä. Erän puolivälin jälkeen Timo Johansson (1+1) pääsi kokeilemaan tasoitusmaalin tekoa rangaistuslaukauksesta, mutta kotijoukkueen maalivahti Teemu Kortelainen ei antautunut. Erän loppuun molemmat osuivat vielä kerran, joten toiselle erätauolle poistuttiin SalBan 4-3 johdossa.

  SalBa hyödynsi ylivoimansa heti kolmannen erän alkuun Janne Hyvösen löydettyä Jani Lehtoniemen poikittaissyötöllä oikeasta siivestä. Ville Lastikka kavensi tilanteeksi 5-4 ajassa 45.01 Nico Jonaesonin syötöstä. Vierasjoukkue loi kiriä kolmannessa erässä, mutta kotijoukkueen puolusti uhrautuvasti maalivahtinsa edessä. Neljä minuuttia ennen loppua Niko Kaerla (1+2) ja Lehtoniemi osuivat 27 sekunnin sisään vieden SalBan jo 7-4 johtoon. Timo Johansson toi vielä vieraat kahden maalin päähän, mutta kotijoukkueen osuttua kaksi kertaa tyhjiin loppulukemiksi merkattiin 9-5.

  Steelersin vaikea alkukausi sai siis jatkoa, vaikka kokonaisesitys oli paljon parempi kuin aiemmin. Päävalmentaja Jussi Sihvonen kehui parantunutta ilmettä pelin jälkeen:

  -Tänään oli taisteluilmettä, mutta valitettavasti tulos taas totutunlainen. Kyllä me olemme menneet eteenpäin ja tänään oli ihan veitsenterällä, että kumpaan suuntaan ottelu kääntyy. Olisi pitänyt voittaa ja käyttää omat etsikkoaikamme paremmin hyödyksi. 

  -Varsinkin kakkoskenttä oli tänään tosi hyvä ja ilme oli kaiken aikaa hyvä muutenkin. Tiukoissa peleissä se voittaa, kummalla on parempi maalivahti ja valitettavasti tänään SalBan maalivahti veti pidemmän korren.

  -Pakko se on vain uskoa, että työn kautta se tulos tulee. Viikko aikaa treenata, vastus ei ainakaan helpotu kun vastaan asettuu Oilers ja EräViikingit. Sitten on taas uusi mahdollisuus, nyt vain antaa odottaa että saadaan tekeminen realisoitua tulokseksi.

  Steelersin taival Salibandyliigassa jatkuu tuplaviikonlopulla 10. ja 11.11, kun vastaan asettuvat Esport Oilers Tapiolassa ja EräViikingit Elenia Areenalla.

    Takaisin