Yhdessä olemme steelers

  

 • Jussi Sihvonen jatkaa Teräsmiesten ruorissa myös kaudella 2017-2018. Kuva: Riku Hasari

  Viime keväänä 1+1 vuotisen sopimuksen tehnyt Jussi Sihvonen ja Steelersin miesten edustusjoukkue ovat päättäneet yhteisymmärryksessä käyttää sopimuksen optiovuoden. Sihvonen luotsaa Teräsmiehiä siis myös kaudella 2017-2018.

  Ensimmäistä kauttaan joukkuetta valmentava Sihvonen jatkaa mielellään nousujohteista kautta pelaavan joukkueen toiminnan kehittämistä.

  -Sitouduin viime keväänä seuraan tekemään kokonaisvaltaista muutosta koko toimintaan, sen muuttamiseen ammattimaisemmaksi ja kehittämään joukkuetta liigakelpoiseksi. Olemme päässeet hyvin alkuun, osoittaneet ansaitsevamme paikkamme liigassa ja seuraavaksi tavoitteena on lähteä rakentamaan joukkuetta ja organisaatiota pärjäämään liigassa. 

  Viime kaudella Tapanilan Erän A-juniorit SM-kultaan luotsannut Sihvonen näkee joukkueessa potentiaalia.

  -Joukkue on nuori, taitava ja nälkäinen, joten ympäristö on mielekäs jatkon kannalta. Nyt ollaan päästy opettelemaan laadukasta ja ammattimaisempaa harjoituskulttuuria ja ensi kaudella ollaan sillä saralla jo valmiimpia ottamaan entistä enemmän tehoja irti. Laadukas toiminta yhdistettynä vahvaan organisaatioon on edellytys kehitykselle. 

  Liigakauteen lähdettiin nousijan haastavista lähtökohdista ja paikoitellen otteet ovat nousijajoukkueelle tyypillisesti vaihdelleet. 19 pelatun ottelun jälkeen joukkueen sarjasijoitus on kymmenes.

  -Muutos vaatii aikaa ja siksi olen tyytyväinen myös siihen, että organisaatio osoittaa luottamuksensa minuun ja pääsimme helposti yhteisymmärrykseen jatkosta. Haluan uskoa että olemme vasta raapaisseet pintaa siitä mihin tämä tarina ja joukkue voivat kehittyä. Meillä on paljon lupaavia nuoria pelaajia joiden apuna on ilo toimia jokapäiväisessä arjessa. Omalta osaltani haluan myös rauhoittaa tilanteen ensi kauden osalta ja keskittyä täysillä tärkeisiin kevään otteluihin, korostaa Sihvonen.

  Vaihtoehtoja tarjottiin muistakin suunnista, mutta jatko kotikaupungissa oli lopulta varsin helppo päätös.

  -Haluan kiittää eri tahoja mielenkiinnosta kohtaani, mutta olemme Steelersin kanssa vasta muutoksen alkutaipaleella ja olen tyytyväinen jatkoon Hämeenlinnassa. Tiedän ja väitän, että tästä joukkueesta kuullaan vielä. Kun kotoa tuli täysi tuki jatkolle, asumme Hämeenlinnassa ja oma poika pelaa myös Steelersin junnuissa, niin päätös oli hyvin helppo, päättää Sihvonen.

  Joukkueen seuraavat ottelut pelataan Elenia Areenalla torstaina 9.2. sekä lauantaina 11.2., vastassa on Indians sekä Sami Saarisen edustama TPS.

  Tagit: miehet  
    Takaisin