Yhdessä olemme steelers

  

 • Joonas Viitanen (29+23) on ollut C1-poikien tehokkain pelaaja tällä kaudella. Kuva: Piritta Malinen

  SM-sarjat kääntyvät pikku hiljaa ratkaisupelejä kohti. Kaikki viisi seuran juniorijoukkuetta löytyvät sarjataulukoiden keskivaiheilta, joten kevättä kohti mentäessä kaikki on auki. Ohessa koontia viikonlopun otteluista. Sarjatilanteisiin voit tutustua Salibandyliiton tulospalvelussa.

  B-pojat hävisivät viikonloppuna sarjakärki Classicille lukemin 10-8, mutta jatkavat sarjassa vahvasti sijalla 4. Tappio katkaisi hienon neljän ottelun voittoputken. Parhaimmat tehot ottelussa kirjattiin Ilmari Kekille (1+2) sekä Miro Hakalalle (2+0). Myös Atte Kurkikangas (1+1), Oskari Niskanen (1+1), Olli Suonmaa (1+1), sekä Jose Takala ja Juho Kähkönen onnistuivat maalinteossa. Santtu Ojala venyi pallon tielle 27 kertaa.

  C1-poikien viikonloppuun mahtui 10-4 tappio SC Urbansille, mutta joukkue on edelleen tiukassa pudotuspelitaistossa sijalla 8. Ottelun maaleista vastasivat ykköskentän Joonas Viitanen (2+1), Pieti Alatalo (1+2), sekä Aleksi Kartano (1+0). Niklas Laine kirjautti 17 torjuntaa.

  Myöskin vahvasti jatkopelipaikoista kamppailevat C2-pojat matkasivat Ouluun, jossa kotijoukkue oli dramaattisessa ottelussa vahvempi lukemin 8-7. OLS oli ottelun alussa terävämpi, mutta sen johto oli sulanut tasatilanteeksi 6-6, kun ottelua oli jäljellä enää kymmenen minuuttia. Oululaiset saivat aikalisänsä jälkeen rivinsä kuitenkin kuntoon, ja korjasivat pisteet kotiin. Pyry Kauppinen, Jere Kalliokoski ja Juuso Janhunen tekivät kaksi maalia mieheen ja Atte Lirkki iski kertaalleen.

  B-tyttöjen viikonloppuun ei otteluita kuulunut, mutta kerrottakoon, että joukkue on pudotuspelipaikassa sijalla 6. Joukkueen pistepörssin kolmen kärjestä löytyy Erika Laine (10+4), sekä liiganaisten mukana tällä kaudella enimmäkseen pelanneet Alisa Mäkelä (8+6) sekä Annu Selinummi (6+5).

  C-tyttöjen viikonloppu oli voitokas ja kahden voiton myötä sarjasijoitus on 4. Northern Stars kaatui hallitusti lukemin 1-5, joukkueen ottaessa kuskin paikan heti ottelun ensimmäisellä minuutilla Petra Aallosen maalilla. Muut maalit menivät Ria Riikosen, Erika Laineen sekä Alina Vesalan (2+0) nimiin. Elisa Tapanainen torjui maalin suulla kymmenen kertaa. Toinen ottelu olikin huomattavasti tiukempi, kun porvoolainen PSS kaatui tiukasti lukemin 3-2. Asta Saarinen iski kolmannessa erässä voittomaalin ja muut maalit olivat Alina Vesalan ja Petra Aallosen käsialaa. Noora Laikka torjui voitto-ottelussa 16 kertaa.

  Tsemppiä joukkueille seuraaviin koitoksiin kovatasoisissa sarjoissa!

    Takaisin