Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Kuva: Piritta Malinen

  Moni Steelers-joukkue pelasi itsensä joululomille viikonloppuna.

  -B-pojat voittivat jatkoajalla OLS:n lukemin 7-6 ja siirtyvät tauolle hienosti SM-sarjan pudotuspelipaikalta. Voiton takuumiehinä toimivat Eemeli Tikkanen (2+1), Jose Takala (0+3) sekä jatkoaikamaalin iskenyt Oskari Niskanen (2+0).

  -C1-pojat pelasivat viikonloppuna kahdesti. Launtaina joukkue voitti komeasti OLS:n lukemin 10-9. Tehomiehiä ottelussa oli pitkä liuta, mutta mainittakoon tässä Joonas Viitanen (3+2) sekä Pieti Alatalo (2+3). Sunnuntaina oli joukkueen vuoro olla niukan häviäjän roolissa, kun LNM vei pisteet lukemin 4-5. Aleksi Kartano osui ottelussa kahdesti ja Niklas Laine nappasi 26 torjuntaa. Tauolle joukkue siirtyy hyvistä iskuasetelmista sarjataulukon keskivaiheilta.

  -C2-pojat puolestaan siirtyvät tauolle SM-sarjan sijalta 3. Tauolle siirryttiinkin melkoisella esityksellä, kun Classic 03 kaatui lukemin 18-8. Pojat takoivat aikamoisia tehoja Pyry Kauppisen (4+2), Joonatan Veijolan (3+4) ja Lassi Lehmuston (6+3) johdolla.

  -C-tytöt matkasivat Ouluun, josta tuloksena oli voitto ja tappio. Ensimmäisessä ottelussa SB-Pro kaatui Ria Riikosen (2+2) ja Henna Hakalan (1+3) johdolla komeasti lukemin 7-1. Toisessa ottelussa SSRA vei pisteet niukasti lukemin 5-4. Kovimmat tehot merkattiin Erika Laineelle (1+1) sekä Oona Tennilälle (1+1). Tauolle joukkue siirtyy pudotuspelisijalta 5.

  -B-SM-tytöillä ei otteluita tänä viikonloppuna ollut, mutta myös he ovat hienosti pudotuspelipaikassa kiinni sijalla 6 ja syyskausi päättyy tänään Iittala-hallissa, kun ottelu Northern Starsia vastaan alkaa klo 19:30.

    Takaisin