Yhdessä olemme steelers

  

 • Steelersillä on edessään kaksi kovaa koitosta viikonloppuna. Kuva: Riku Hasari

   

  Steelersin miesten edustusjoukkueella on edessään kahden kotiottelun viikonloppu, jonka aloittaa Seinäjoen Peliveljien vierailu Elenialle perjantaina. Perjantain ottelusta on odotettavissa vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen.

   

  SPV on jatkanut alkaneella kaudella tutulla pelityylillään ja perjantaina onkin odotettavissa ylhäältä karvaava ja nopeajalkainen joukkue, jonka otteluissa nähdään paljon vastahyökkäyksiä ja maaleja. SPV löytyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta neljä ja se on voittanut seitsemästä pelaamastaan ottelusta neljä varsinaisella peliajalla, yhden jatkoajalla ja hävinnyt kaksi. Tehdyissä maaleissa joukkue on liigan toiseksi paras Classicin jälkeen, mutta joukkue on päästänyt maaleja myös suhteellisen paljon ottaen huomioon, että maalivahtina toimii maajoukkueen ykköstorjuja Eero Kosonen.

   

  Peliveljet on edelleen erittäin hyökkäysintoinen joukkue ja ratkaisukykyä löytyy laajasti kolmeen kenttään. Jukka-Pekka Pelto-Arvo (13+2) näyttää selättäneen viimein polvivammoista johtuneet vaikeudet ja johtaa tällä hetkellä SPV:n sisäistä maalipörssiä. Sami Koski (3+15) on jatkanut tutun vaarallisena, Jyrki Holopainen (3+12) on pelannut ehkä uransa vahvimman alkukauden ja Jari Hankkio (8+4) on maalintekijänä myös liigan eliittiä. Puolustuspäässä SPV koki kovan kolauksen, kun viime kaudella häikäissyt Matias Veikkola lähti Esport Oilersin riveihin, mutta Peliveljien juniorityö on myös pikkuhiljaa alkanut tuottamaan liigatasoisia pelimiehiä paikkaamaan lähtijöitä.

   

  Steelers koki edellisessä ottelussaan seitsemännen perättäisen tappion, kun joukkueen päävastustajiin laskettava Tikkurilan Tiikerit haki sekavan ottelun päätteeksi kolme pistettä Elenia Areenalta. Teräsmiehet eivät ole olleet tappioputken aikana varsinkaan viimeistelyn kanssa riittävän hyviä, jotta pisteistä olisi voinut tapella tosissaan. Viisikkopeli nuorella ryhmällä on näyttänyt ajoittain erittäin hyvältä etenkin sarjan kärkipään vastustajia vastaan joten tappioista huolimatta Steelers on osoittanut lupaavia otteita alkukaudella.

   

  Perjantain ottelussa pääpaino tulee olemaan fiksussa pallollisessa pelaamisessa sekä pelin tehokkaassa kääntämisessä. SPV karvaa korkealta ja kovaa, mutta etenkin viime ottelu Nokian KrP:tä vastaan osoitti Seinäjokelaisten haavoittuvuuden maltillisia joukkueita vastaan. Kysymysmerkki lienee myös Eero Kososen pelikunto sillä ainakin KrP:ta vastaan mies ei ollut kokoonpanossa, mutta Rasmus Hasu on kelpo korvaaja tolppien välissä. 

   

  Steelersin päävalmentaja Petri Kemppaisella on selkeä visio siitä, mitä voittoon perjantaina vaaditaan:

   

  “Vastassa tulee olemaan korkealta ja kovaa jopa neljällä miehellä karvaava, erittäin nopeajalkainen joukkue. Meidän pitää olla siihen valmiina, pystyä purkamaan heidän prässipelaaminen omassa päässä ja päästä sitä kautta vastahyökkäyksiin. Keskialueen pelaaminen korostuu myös, sillä SPV on erittäin hyvä päättämään hyökkäykset muutamilla nopeilla syötöillä. Todella hyvällä kääntöpelillä ja viimeistelyllä uskon, että meillä on kuitenkin täydet mahdollisuudet haastaa SPV.”

   

  Steelers - SPV perjantaina 1.11. Elenia Areenalla, tule kannustamaan Teräsmiehet voittoon Peliveljistä!

   

    Takaisin