Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Tomi Aaltonen on voitannut viisi ottelua putkeen ja johtaa sarjan torjuntatilastoa. Kuva: Riku Hasari

  Hyvässä vireessä matkaavat Teräsmiehet pääsevät tiistaina kovan paikan eteen, sillä vastaan asettuu hallitseva mestari Classic. Maailmanmestareilla täytetty kokoonpano saa oman lisämausteensa Jarkko Niemisen todennäköisen ensiesiintymisen vuoksi. Salibandyväki on odottanut kuumeisesti Niemisen debyyttiä, mutta ottelussa on ennen kaikkea jaossa kaksi pistettä.

  Haastajana lähtevä Steelers on kerännyt viidestä viimeisestä ottelusta yhtä monta voittoa ja on noussut jo kolkuttelemaan Indiansin kantapäitä pudotuspeliviivalla. Tahmean alkukauden jälkeen Teräsmiehet ovat onnistuneet kääntämään tiukat ottelut edukseen. Tästä kuuluu iso kiitos maalivahti Tomi Aaltoselle, mutta varsinkin koko joukkueen parantunut puolustuspeli on ollut muutoksen taustalla. Viidessä viimeisessä ottelussa tehot 6+3 summannut Timo Johansson on myös alkanut lunastamaan toden teolla kokeneelle pelimiehelle asetettuja odotuksia. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa marraskuussa Classic vieraili Elenia Areenalla, jolloin Teräsmiehet olivat aseettomia ja kärsivät 1-11 tappion. Nyt kärkipaikkaa tavoitteleva tamperelaisnippu kuitenkin saa täysin erilaisen Steelersin vastaansa.

  Mutta millä mielin tulevaa peliä kohti lähtee Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen?

  -Vastassa tällä hetkellä Suomen paras joukkue, eli meillä ei ole muuta kuin voitettavaa. Ennakkoluulottomasti lähdetään haastamaan ja katsomaan missä oma taso menee, mutta täytyy muistaa että perjantaina on meille tärkeä peli, joten tämä saattaa näkyä hiukan kokoonpanossa. Extramausteena tietysti, että kaikkien aikojen suomalainen tennispelaaja nähdään salibandykentillä, mutta ei se näy meidän tekemisessä sen enempää. Mennään katsomaan mitä huippujengi pystyy tekemään ja samalla nähdään millä tasolla meidän puolustuspeli on tällä hetkellä.

  Steelers – Classic ti 17.1. klo 18:30 Tampere Areenalla. Ottelusta tarjolla live-lähetys. Tulospalvelu ja linkki Fanseatin lähetykseen tästä. Kotiottelua Oilersia vastaan pelataan puolestaan perjantaina.

    Takaisin