Yhdessä olemme steelers

  

  • Kauhujen talolla tarjoillaan maajoukkuesalibandya, kun Viron maajoukkue saapuu sunnuntaina ottamaan mittaa Steelersin miesten edustusjoukkueesta tulevana sunnuntaina. Kansainvälisen viikonlopun täydentää Pyhänpäivän iltana pelattava ottelu, jossa Steelersin A- ja B-ikäisten poikajunioreiden mielenkiintoinen kokoelmajoukkue testaa Viron maajoukkueen valmiuden. Teräsmiesten Mihkel Tasalle tapahtuma on erityinen, sillä hän pääsee haastamaan joukkuetoverinsa Viron paidassa.

    Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen näkee tulevan viikonlopun  kansainvälisen pelin mahdollisuutena hioa joukkueen peliä.


    ”Sunnuntaina päästään pelaamaan kansainvälinen peli joita ei koskaan ole liikaa. Varmasti osa pelaajista saa hyvän näyttöpaikan ja vaikka kyse onkin harjoituspelistä niin haluan nähdä tiiviin puolustuspään sekä monipuolista ja alati vaarallista hyökkäyspelaamista.”

    Kansainvälisten pelien tunnelmaa pääsee Iittalaan nauttimaan ilmaiseksi. Juniorit kohtaavat Viron maajoukkueen lauantaina klo 19:00 ja Steelersin edustujoukkueen ja Viron maajoukkueen välinen ottelu pelataan sunnuntaina klo 11:00 alkaen. Tervetuloa! 

      Takaisin