Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • (Kuva: Riku Hasari / Video Hasari)

  Steelersin naisten ja miesten F-liigajoukkueet ovat suorittaneet liigalisensseihin liittyvät velvoitteensa Salibandyliitolle.

  Viime viikolla uutisoitiin, että parilla seuralla on vielä liitolle rästejä suoritettavana. Steelersin osalta nämä on nyt hoidettu, eikä suoritettavia velkoja tai vaadittavia selvityksiä ole rästissä.

  ”Liitto pyysi selvityksiä ja olemme ne osaltamme antaneet. Meidän lisenssimme tullaan siis vahvistamaan 15. kesäkuuta”, kiteyttää Steelersin hallituksen puheenjohtaja Arto Hiltunen.

  ”Tämä on toki vain välietappi, mutta myös ihan merkittävä juttu meille”, Hiltunen arvioi.

  Koronavuosi on ollut monien lajien seuroille taloudellisesti vaikea muun muassa harrastajamäärien vähenemisen ja ilman katsojia pelattujen sarjojen takia.

  Steelers oli puoli vuotta sitten kriisitunnelmissa. Seuran edellinen hallitus ilmoitti joulukuun alussa eroavansa. Uusi hallitus valittiin ennen vuodenvaihdetta.

  ”Kyllä jälkikäteen voi sanoa, että siinä muun muassa keskusteltiin siitäkin, millainen pullonkaula liigalisenssien uusiminen tulee olemaan keväällä, koska lisensseihin liittyy tietysti velvoitteita”, sanoo Steelersin varapuheenjohtaja, seuran viestinnästä vastaava Juha Kauppinen.

  ”Mutta jo joulukuussa, seuran laajalla ringillä pidetyissä palavereissa, oli yhteinen näkemys siitä, että haluamme olla liigaseura jatkossakin, eikä tämä ole se osa toimintaa, jota haluttaisiin karsia. Tämä kevät oli siis meille talvella yksi välietappi, johon tähdätään, että lisenssivelvoitteet hoidetaan kunnialla, ja nyt kun se on tehty, tämä on meille hieno juttu”, Kauppinen sanoo. 

  ”Iso kiitos kuuluu Steelers-yhteisölle”, sanoo Hiltunen.

  ”Olen ollut aistivinani sellaista, että vaikeudet ovat meitä vahvistaneet ja se voimavara, iso joukko ihmisiä, on tietyllä tavalla tullut esille nyt”, Hiltunen jatkaa.

  ”Kun tässä tulee asioita katsottua viestinnän näkökulmasta, niin ei positiivista hypetystä ole tarvinnut keksiä. Paljon on tehty töitä, että oltaisiin koko ajan esillä, mutta ei keinotekoisesti. On näytetty ulospäin ja tietyllä tavalla vahvistettu sitä, mitä meillä oikeasti on”, Kauppinen sanoo.

  Steelers täyttää syksyllä 10 vuotta. Kun liitto vahvistaa lisenssit 15.6., sinetöityy samalla se, että molemmat edustusjoukkueet pelaavat juhlakauden F-liigassa.

  ”Ensi kausi on meille juhlavuosi. Steelers täyttää syksyllä kymmenen vuotta ja se tulee näkymään monin tavoin kauden 2021–22 aikana”, Hiltunen sanoo.
   

    Takaisin