Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • SALIBANDYLIITON TIEDOTE KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN 14.3. KLO 14.00

  Salibandyliiton hallitus on lauantaina 14.3.2020 päättänyt yksimielisesti esityksen mukaisesti lopettaa myös pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten Divarin pelikaudet koronaviruksen (COVID-19) takia. Pelikausi loppuu kauden 2019-20 osalta kaikkien näiden sarjojen osalta välittömästi.

  Aloitettuja miesten Salibandyliigan ja miesten Divarin pudotuspelejä ei jatketa eikä naisten Salibandyliigan pudotuspelejä aloiteta. Pääsarjojen karsintapelejä ei myöskään pelata.

  Torstaina 12.3.2020 tiedotimme, että pääsarjojen osalta sarjatoiminta pysäytetään toistaiseksi ja lupasimme tiedottaa lisää perjantaihin 20.3.2020 mennessä. Halusimme seurata koronavirustilanteen kehittymistä ja kuulla seurojen näkemyksiä ennen päätösten tekemistä. Seuroilta saamamme palautteen perusteella ja koronavirustilanteen kehittymisen takia päätöksenteko oli mahdollista ilmoitettua nopeammin.

  Muiden Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) tiedotimme jo torstaina, että sarjatoiminta pysäytetään ja pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta.

  Salibandyliitto tiedottaa pelikauden ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista maaliskuun loppuun mennessä. Keskeisiä kysymyksiä ovat muun muassa, miten sarjojen pysäyttäminen vaikuttaa loppusijoituksiin sekä sarjanousuihin ja -putoamisiin.

  Lisätietoja: Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen, 0400 529 032, kari.lampinen at salibandy.fi

  salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/salibandyliiton-paasarjojen-pelikausi-paatokseen-koronaviruksen-vuoksi/

   

   

  STEELERS HÄMEENLINNA RY:N TIEDOTE KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN 13.3. KLO 10.45

  Steelers Hämeenlinna ry:n hallitus on päättänyt linjata seuran joukkueiden sekä harrasteryhmien harjoitukset tauolle toistaiseksi. Seuran hallitus katsoo vastuulliseksi toteuttaa Suomen Salibandyliiton ja THL:n antamia ohjeistuksia viruksen leviämisen estämiseksi. Tämä on poikkeustila koko Suomessa ja maailmalla, joten seuraamme tilannetta aktiivisesti ja ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin tarvittaessa. Tiedotamme myöhemmin lisää.

   

  TIEDOTE 12.3. KLO 18.08

  Salibandyliiton sarjat pysähtyvät koronaviruksen vuoksi

  Salibandyliiton hallitus on päättänyt pysäyttää kaikki Salibandyliiton sarjat perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia.

  Pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin osalta sarjatoiminta pysäytetään toistaiseksi. Sarjojen loppukaudesta tiedotetaan erikseen perjantaihin 20.3.2020 mennessä. 

  Muiden Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta. Salibandyliitto tiedottaa kuluvan salibandykauden ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista maaliskuun loppuun mennessä. 

  Seurat, vanhemmat ja pelaajat voivat päättää harjoittelun jatkamisesta ja siihen osallistumisesta oman harkintansa mukaan elleivät terveysviranomaiset toisin ohjeista. Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa www.thl.fi

  Salibandyliitto suosittelee, että toukokuun loppuun mennessä järjestettävät turnaukset ja leirit perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan.

  Steelers seuraa Hämeenlinnan tilannetta ja tiedottaa harjoitteluun liittyvistä toimenpiteistä huomisaamuna (pe.13.3.)

   

  SALIBANDYLIITON TIEDOTE KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN 12.3. klo 17.50

  Salibandyliiton hallitus kokoontuu torstai-illan aikana (12.3.) päättämään Korona viruksen vaikutuksista Salibandyliiton sarjatoimintaan.
  Hallituksen tekemistä päätöksistä ja mahdollisista toimenpiteistä tullaan tiedottamaan viipymättä. Kukin jäsenseura tekee omat päätöksensä harjoitustoiminnasta.

  Steelers seuraa Hämeenlinnan tilannetta ja tiedottaa harjoitteluun liittyvistä toimenpiteistä huomisaamuna (pe.13.3.)

   

  TIEDOTE 12.3. klo 14.50

  Suomen hallitus on linjannut suosituksensa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. 
  Salibandyliitto on perustanut koronavirustilanteen takia varautumisryhmän, joka kokoontuu tänään klo 15. 
  Ryhmä käsittelee asiaa ja tarvittavia toimenpiteitä Salibandyliiton kilpailutoiminnan osalta.
  Lisätietoa on luvassa viestintäkanavissamme.

  salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/salibandyliitto-kasittelee-tanaan-koronaviruksen-aiheuttamia-toimenpiteita-sarjatoiminnassaan/

  -Salibandyliitto-

    Takaisin