Yhdessä olemme steelers

Uutiset

  

 • Steelers ohjeistaa Aluehallintoviraston (AVI) 9.12.2021 sekä Liikuntahalliyhtiön 10.12.2021 antamien ohjeiden perusteella seuraavaa.

  Steelersin joukkueiden ja ryhmien tapahtumissa otetaan käyttöön 16 vuotta täyttäneiden osalta koronapassit. (Tämä ohjeistus ei koske F-liigajoukkueita, joille tulee omat linjauksensa.)

  Koronapassi vaaditaan sekä harjoituksiin että otteluihin (yksittäiset ottelut ja turnaukset).

  Alle 16-vuotiaat pelaajat voivat jatkaa toimintaansa ja harjoittelua normaalisti. Harjoituksiin osallistuvilla 16-vuotiailla tulee olla koronapassi. Joukkueet vastaavat itsenäisesti, että annettuja ohjeistuksia noudatetaan ja tarvittavat passit tulee tarkastettua.

  Harjoituksiin jatkuvasti osallistuvien pelaajien, valmennuksen, huollon ym. osalta riittää se, että passi tarkastetaan kerran.

  Otteluihin ja turnauksiin osallistuvien vastustajajoukkueiden 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä (pelaajat ja taustat) tarkastetaan koronapassit pelitapahtumissa ja turnauksissa. Otteluissa passien tarkastamisen tekee turnauksesta vastaava kotijoukkue.

  Joukkueiden kannattaa huolehtia hyvissä ajoin vastustajoukkueiden ja kotiturnauksiin osallistuvien joukkueiden taustoille tieto Steelersin linjauksista.

  Steelersin ohjeistukset voi lähettää vastustajille esimerkiksi peliä/turnausta edeltävällä viikolla sähköpostitse (viestit voi hoitaa joukkueenjohtaja tai muu taustahenkilö tai vaikka sovittu vanhempi).

  On hyvä tiedostaa, että koronapassi ei ole muodollisuus, josta voisi luistaa. Kyseessä on ehdottomasti velvoittava viranomaisohjeistus, joten joukkueiden on huolehdittava siitä, että koronapassit on tarkastettu joukkueen toimintaan osallistuvilta 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä.

  Jotta harjoitukset voivat jatkua jouhevasti, suosittelemme, että vanhemmat eivät tulisi tällä erää seuraamaan harjoituksia. Joukkueiden taustoja ei kannata kuormittaa ylimääräisillä passintarkastuksilla.

  Jos joukkueen toiminnan järjestämisessä on ongelmia (esim. valmentajalla ei ole koronapassia, eikä näin ollen voi osallistua toimintaan), joukkueiden kannattaa etsiä väliaikaisia vetäjiä ensisijaisesti vanhemmista tai muualta lähipiiristä. Lajitausta ei ole välttämätön, ja apua (esim. harjoitteita) saa ottamalla yhteyttä seuran toimistolle.

  Jos mitä tahansa muita ongelmia ilmenee, pyydämme olemaan hallitukseen yhteydessä.

    Takaisin